Credit counsel

Articole

Oferte

Fara adeverinta

Alegi aici dintre cele mai ieftine si mai avantajoase imprumuturi rapide fara adeverinta: credite bancare cu un singur act sau imprumuturi IFN doar cu buletinul

Credit rapid bancar fara adeverinta

Credit rapid bancar fara adeverinta

Salut banca, si multumim pentru ca ai inceput sa acorzi credite rapide fara adeverinta sau documente de venit! Ne bucuram pentru ca stim ca poti fi gasita oriunde in tara...
Dobanda mica, acte putine, aprobare in regim de urgenta, sume mari dar la costuri mici: cel mai ieftin credit bancar fara adeverinta
» Detalii complete:

Credit rapid in rate Viva Personal

Credit rapid in rate Viva Personal Imprumutul Viva Personal se acorda pe 12 rate lunare pentru sume intre 500 de lei si 10000 lei. Se acorda foarte usor si nu are costuri mari. Detalii »

Imprumut rapid CreditFix

Imprumut rapid CreditFix Cel mai nou IFN de credite pentru nevoi personale din sistemul nebancar al imprumuturilor doar cu buletinul: dobanzi mari si sigur primesti creditul Detalii »

Flexicredit Raiffeisen nevoi personale

Flexicredit Raiffeisen nevoi personale Creditul bancar rapid la un act distanta prin Raiffeisen Bank, pentru nevoi personale fara garantii sau justificare, cu aprobare simpla in 24 de ore Detalii »

Idea::Fast Credit imprumut rapid de la Idea Bank

Idea::Fast Credit imprumut rapid de la Idea Bank Cel mai rapid credit bancar online din Romania are acum si varianta urgenta, creditul Idea::Fast, dobanzi bancare, termen redus si doar cu buletinul Detalii »
Dupa mai bine de 10 ani de cand creditele doar cu buletinul au fost apanajul exclusiv al institutiilor financiare nebancare si al caselor de amanet, acum asistam la o avalansa de oferte de credite acordate fara vreo adeverinta de catre banci foarte importante din Romania. Cum pot bancile sa ofere asa ceva, mai ales in conditiile reglementarilor foarte dure din partea BNR? Simplu: verificarea starii finaciare a celui care solicita un imprumut se face prin consultarea bazei de date de la ANAF.