Credit counsel

Articole

Oferte

Refinantare fara garantii la Unicredit Refinantare fara garantii la Unicredit

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (November, 2020).

Cuvinte cheie: Refinantare fara garantii la Unicredit, Refinantari. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Refinantare fara garantii la Unicredit. Tipul imprumutului: Refinantare fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

UniCredit Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 1500 lei
Credit maxim acordat: 900'000 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 10 ani (120 luni)
Dobanda aplicata: de la 5.54% DAE
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 55 ani
Venit minim acceptat: 1500 lei

Aceeasi suma cu rata redusa sau bani in plus la acelasi cost

Dupa ce ai trecut prin toate procedurile pentru a lua unul sau mai multe credite, te cred ca nu prea iti mai vine sa o iei de la capat cu dosare noi pentru refinantarea lor, dar gandeste-te la banii pe care ii poti economisi luna de luna: merita!
Imprumuturile de refinantare ale UniCredit se obtin in conditii mai lejere si verificari mai putine decat un credit de nevoi personale sau de consum » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut in conditii mai bune.

Compara "Refinantare fara garantii la Unicredit" cu alte oferte asemanatoare:

Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT  »  Banca Transilvania ofera Solutia BT - imprumut destinat nevoilor curente personale, garantat ipotecar in conditii avantajoase pentru rata si dobanda
Credit cu garantii reale Garanti Bank Credit cu garantii reale Garanti Bank  »  Imprumut sigur de obtinut: daca ai salariu bun primesti credit de la Garanti Bank, daca nu, esti redirectionat rapid catre Garanti Credite de Consum