Credit counsel

Articole

Oferte

Refinantare fara garantii la Unicredit Refinantare fara garantii la Unicredit

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (May, 2020).

Cuvinte cheie: Refinantare fara garantii la Unicredit, Refinantari. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Refinantare fara garantii la Unicredit. Tipul imprumutului: Refinantare fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

UniCredit Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 1500 lei
Credit maxim acordat: 900'000 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 10 ani (120 luni)
Dobanda aplicata: de la 5.54% DAE
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 55 ani
Venit minim acceptat: 1500 lei

Aceeasi suma cu rata redusa sau bani in plus la acelasi cost

Dupa ce ai trecut prin toate procedurile pentru a lua unul sau mai multe credite, te cred ca nu prea iti mai vine sa o iei de la capat cu dosare noi pentru refinantarea lor, dar gandeste-te la banii pe care ii poti economisi luna de luna: merita!
Imprumuturile de refinantare ale UniCredit se obtin in conditii mai lejere si verificari mai putine decat un credit de nevoi personale sau de consum » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut in conditii mai bune.

Compara "Refinantare fara garantii la Unicredit" cu alte oferte asemanatoare:

Credit cu garantii reale Garanti Bank Credit cu garantii reale Garanti Bank  »  Imprumut sigur de obtinut: daca ai salariu bun primesti credit de la Garanti Bank, daca nu, esti redirectionat rapid catre Garanti Credite de Consum
Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT Nevoi personale cu ipoteca Solutia BT  »  Banca Transilvania ofera Solutia BT - imprumut destinat nevoilor curente personale, garantat ipotecar in conditii avantajoase pentru rata si dobanda