Credit counsel

Articole

Oferte

ING Personal credit pe loc ING Personal credit pe loc

Update January, 2021:

Acum ai motive in plus sa devii client ING: intri direct in contul tau de online banking ING Home'Bank, si obtii creditul ING Personal direct online. Cat? intre 2000 si 90000 lei, la dobanda fixa incepand cu 9.25%. Cum pot face ca dobanda ta sa fie mai mica? Muta-ti salariul la ING, si fa o asigurare de viata si somaj - oricum e bine sa ai asa ceva.

Cuvinte cheie: ING Personal credit pe loc, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: ING Personal credit pe loc. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

ING Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 2000 lei
Credit maxim acordat: 90'000 lei
Perioada minima rambursare: 1 an
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: de la 8.95%, maxim 11.25%
Se acorda fara adeverinta: Da, si mai mult, se acorda pe loc
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu conteaza
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: 750 lei

Mergi la ING, spui ING Personal, pleci cu banii in 15 minute

ING Personal este cel mai simplu imprumut rapid bancar, cel mai rapid credit pentru nevoi personale si cel mai ieftin credit rapid, un adevarat imprumut rapid doar cu buletinul fara garantii, fara dosare, fara acte si fara saptamani de asteptare.
Momente speciale in viata ta, sau investitii majore? ING Personal este solutia cea mai rapida si mai simpla - creditul pentru nevoi personale pe loc » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut rapid in conditii deosebite.

Compara "ING Personal credit pe loc" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon