Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (July, 2020).

Cuvinte cheie: Imprumutul cu plata lunara Provident, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Imprumutul cu plata lunara Provident. Tipul imprumutului: Nevoi personale fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Provident

Detalii oferta credit:

Tipul institutiei: IFN
Suma minima imprumutata: 6000 lei
Credit maxim acordat: 10000 lei
Perioada minima rambursare: 12 luni
Termen maxim imprumut: 18 luni
Dobanda aplicata: de la 45.22% D.A.E.
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: 1300 lei net

Rezolvarea pentru toate planurile tale, la un click distanta

In ciuda multor exemple negative pe care le intalnim pe net, majoritatea fiind cazuri vechi de 10 ani, Provident este o institutie financiara solida, serioasa si orientata catre nevoile clientilor care doresc imprumuturi rapide in conditii facile.
Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut refinantare.

Compara "Imprumutul cu plata lunara Provident" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Credte cu ipoteca UniCredit Credte cu ipoteca UniCredit  »  UniCredit este partenerul tau de incredere, stabil si serios cand vrei sa cumperi o casa, sau sa faci o investitie majora garantand cu o proprietate