Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumut rapid CreditFix Imprumut rapid CreditFix

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (September, 2020).

Cuvinte cheie: Imprumut rapid CreditFix, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Imprumut rapid CreditFix. Tipul imprumutului: Nevoi personale fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

CreditFix

Detalii oferta credit:

Tipul institutiei: IFN
Suma minima imprumutata: 100 lei
Credit maxim acordat: 1500 lei
Perioada minima rambursare: 5 zile
Termen maxim imprumut: 45 zile
Dobanda aplicata: 1.2% pe zi
Se acorda fara adeverinta: Da
Este necesar sa primiti salariul pe card: obligatoriu, nu conteaza banca
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: nu conteaza
Venit minim acceptat: 500 lei

Totul este simplu si clar cu imprumutul rapid prin CreditFix

Tot ce iti trebuie pentru a obtine un credit rapid pentru nevoi personale fara justificari de la CreditFix este o adresa de email si datele din cartea sau buletinul de identitate. Completezi online o cerere simpla, apoi vei fi contactat imediat.
Cel mai nou IFN de credite pentru nevoi personale din sistemul nebancar al imprumuturilor doar cu buletinul: dobanzi mari si sigur primesti creditul » citeste acum mai multe detalii despre acest credit de refinantare.

Compara "Imprumut rapid CreditFix" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare