Credit counsel

Articole

Oferte

FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (September, 2020).

Cuvinte cheie: FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen. Tipul imprumutului: Nevoi personale cu ipoteca. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Raiffeisen Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 22500 lei
Credit maxim acordat: 900'000 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: de la 5.1% dobanda
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu conteaza
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: 65 ani
Venit minim acceptat: 150 euro pentru fiecare participant la credit

Creditul este sub 55% din valoarea garantiei: dobanda minima

Oricat de mult compari creditele cu garantii imobiliare, descoperi ca este imposibil sa pui pret pe aspectele non-financiare: rapiditate, suma maxima, facilitati. La FlexiPlus insa, si dobanda este mica, si conditiile de acordare sunt foarte bune.
Ai dobanda speciala daca iti primesti salariul la Raiffeisen, plus 3 luni pauza la plata ratei dupa primele 6 scadente lunare, 0 avans, fara facturi » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut pentru nevoi personale.

Compara "FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare