Credit counsel

Articole

Oferte

Flexicredit Raiffeisen nevoi personale Flexicredit Raiffeisen nevoi personale

Update September, 2020:

Acum, cu cerere facuta exclusiv online, ai dobanda incepand de la 9.08% - printre cele mai bune de pe piata. Vreo dobanda preferentiala - mai mica? Ia salariul in cont la Raiffaisen, si obtii o reducere substantiala. Pentru ce? Intre 500 si 15000 euro - echivalent in lei, online, fara adeverinta.

Cuvinte cheie: Flexicredit Raiffeisen nevoi personale, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Flexicredit Raiffeisen nevoi personale. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Raiffeisen Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 2250 lei
Credit maxim acordat: 67'500 lei
Perioada minima rambursare: 18 luni
Termen maxim imprumut: 60 luni
Dobanda aplicata: de la 14.6% DAE
Se acorda fara adeverinta: Da
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu, dar dobanda este scade cu un punct procentual daca o faceti
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: 160 euro per familie

Vrei un credit flexibil si avantajos - Flexicredit e perfect

Fie completezi 3 minute un formular simplu apoi esti sunat personal, fie mergi doar cu buletinul in orice sediu Raiffeisen, este suficient pentru a primi cu rapiditate un credit bancar negarantat foarte avantajos pentru nevoile tale personale.
Creditul bancar rapid la un act distanta prin Raiffeisen Bank, pentru nevoi personale fara garantii sau justificare, cu aprobare simpla in 24 de ore » citeste acum mai multe detalii despre acest credit urgent fara acte.

Compara "Flexicredit Raiffeisen nevoi personale" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon