Credit counsel

Articole

Oferte

Credte cu ipoteca UniCredit Credte cu ipoteca UniCredit

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (May, 2020).

Cuvinte cheie: Credte cu ipoteca UniCredit, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credte cu ipoteca UniCredit. Tipul imprumutului: Nevoi personale cu ipoteca. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

UniCredit Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 22500 lei
Credit maxim acordat: in functie de valoarea adusa in ipoteca
Perioada minima rambursare: 10 ani
Termen maxim imprumut: 30 ani
Dobanda aplicata: de la 5.5% DAE
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu
Varsta minima: 20 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: 1000 lei

Decide-te acum sa iti indeplinesti visul de o viata: casa ta

Ce trebuie sa faci ca sa nu ai probleme cu creditul imobiliar - ipotecar? Mai intai, alege o banca serioasa, mare, prezenta in toata lumea, ca de exemplu UniCredit. Apoi, fereste-te de chilipiruri (monede exotice, dobanzi speciale in primul an etc).
UniCredit este partenerul tau de incredere, stabil si serios cand vrei sa cumperi o casa, sau sa faci o investitie majora garantand cu o proprietate » citeste acum mai multe detalii despre acest credit rapid personal.

Compara "Credte cu ipoteca UniCredit" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare