Credit counsel

Articole

Oferte

Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost

Update September, 2020:

Cea mai mare noutate la acest imprumut este ca se poate deja solicita direct online, aprobarea si acordarea facandu-se foarte rapid. Dobanda este una excelenta: 9.5%. Daca optezi pentru o varianta cu dobanda variabila, aceasta este acum de 7.9%, dar vei depinde de evolutia ROBOR (care este in permanenta crestere de circa jumatate de an).

Cuvinte cheie: Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Bancpost

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 1500 lei
Credit maxim acordat: 40'000 lei
Perioada minima rambursare: 1 an
Termen maxim imprumut: 55 luni
Dobanda aplicata: incepand de la 10,90%
Se acorda fara adeverinta: Nu, trebuie facuta dovada veniturilor
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu, dar salariul la Bancpost aduce reducere de dobanda
Varsta minima: 23 ani
Varsta maxima la semnare contract: 65 ani
Venit minim acceptat: minimul pe economie

Nume, prenume, bani si vacanta? Creditul bun de la Bancpost!

Imprumuturile din sistemul bancar s-au stabilizat in cele cateva oferte solide, care au rezistat in timp. Desi poate ca promotiile Nume si Prenume pareau o gaselnita de sezon a Bancpost, anii si miile de clienti fericiti arata ca nu pleaca nicaieri.
Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon » citeste acum mai multe detalii despre acest credit rapid special.

Compara "Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Credit nevoi personale Alpha Rapid Credit nevoi personale Alpha Rapid  »  Credit nevoi personale acordat rapid fara garantii - cu minim de acte, dobanzi foarte mici si fara vreo justificare a utilizarii sumelor imprumutate