Credit counsel

Articole

Oferte

Credit nevoi personale Practic BT Credit nevoi personale Practic BT

Update September, 2019:

De la publicarea acestui articol, dobanda practicata de catre Banca Transilvania la aceasta oferta de credit s-a modificat.

Cuvinte cheie: Credit nevoi personale Practic BT, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit nevoi personale Practic BT. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Banca Transilvania

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 5000 lei
Credit maxim acordat: 22'500 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: de la 9.69% DAE
Se acorda fara adeverinta: Da
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu, dar daca primiti salariul la Banca Transilvania dobanzile sunt reduse
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 65 ani
Venit minim acceptat: functie de suma imprumutata

Pana la 5000 euro credit rapid fara adeverinta cu Practic BT

Intr-un an in care o multime de banci au tratat incorect clientii cu probleme la plata ratelor, Banca Transilvania a fost salvatoare pentru toti cei pe care i-a putut ajuta cu refinantari si imprumuturi rapide pentru nevoi personale din clasa BT.
Banca Transilvania asigura cel mai bun credit pentru nevoi personale din Romania: Practic BT in Lei cu dobanda fixa sau in Euro cu dobanda variabila » citeste acum mai multe detalii despre acest credit rapid online.

Compara "Credit nevoi personale Practic BT" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon