Credit counsel

Articole

Oferte

Credit Nevoi Personale OTP Bank Credit Nevoi Personale OTP Bank

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (May, 2020).

Cuvinte cheie: Credit Nevoi Personale OTP Bank, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit Nevoi Personale OTP Bank. Tipul imprumutului: Nevoi personale fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

OTP Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 630 lei
Credit maxim acordat: 66'000 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 60 luni
Dobanda aplicata: dobanda de la 8.3%
Se acorda fara adeverinta: nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: nu
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: functie de suma solicitata

Bancile mici, in general, sunt mai atente cu clientii ca noi

Fiind una dintre primele banci din Romania care au inceput da dea imprumuturi rapide online, OTP Bank are o experienta foarte mare in spate, experienta pe care cu siguranta ti-o pune la dispozitie, astfel incat sa iei imprumutul de care ai nevoie.
Cel mai simplu de obtinut credit bancar online se gaseste la OTP Bank - fara garantii, fara giranti, cu dosar minimal si conditii foarte avantajoase » citeste acum mai multe detalii despre acest credit pentru nevoi personale.

Compara "Credit Nevoi Personale OTP Bank" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare