Credit counsel

Articole

Oferte

Credit nevoi personale Alpha Rapid Credit nevoi personale Alpha Rapid

Update October, 2020:

Noutati: nemaifiind necesara adeverinta, aprobarea se obtine in 24 de ore de la depunerea cererii. Daca imprumuti in euro, suma solicitata poate fi oricat intre 500 si 20000. La creditele in lei, se acorda echivalentul a 10001 - 20000 euro. Pe langa salariati si pensionari, se accepta credite si pentru cei care obtin altfel de venituri (chirii, drepturi de autor, dividende, profesii liberale etc).

Cuvinte cheie: Credit nevoi personale Alpha Rapid, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit nevoi personale Alpha Rapid. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Alpha Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 500 euro
Credit maxim acordat: 10'000 euro (sau echivalent in lei)
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: Euribor 6M + 14.20%
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu, dar constituie un avantaj
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: 65 ani
Venit minim acceptat: In functie de suma solicitata. Se accepta orice tip de venituri, inclusiv de la co-debitori

Nu ai niciodata bani pentru visurile tale? Hai la Alpha Bank

Indiferent de ce fel de acte trebuie sa prezinti, tinand seama si de limitele maxime ale imprumutului - stabilite individual in functie de veniturile tale si ale familiei, creditele de la banci raman cele mai ieftine si mai avantajoase ca rata.
Credit nevoi personale acordat rapid fara garantii - cu minim de acte, dobanzi foarte mici si fara vreo justificare a utilizarii sumelor imprumutate » citeste acum mai multe detalii despre acest credit rapid.

Compara "Credit nevoi personale Alpha Rapid" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon