Credit counsel

Articole

Oferte

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (November, 2020).

Cuvinte cheie: Credit Libra Standard cu garantii mobiliare, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit Libra Standard cu garantii mobiliare. Tipul imprumutului: Nevoi personale cu ipoteca. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Libra Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 5000 lei
Credit maxim acordat: 120'000 lei
Perioada minima rambursare: un an
Termen maxim imprumut: cinci ani
Dobanda aplicata: ROBOR 3M + 11.43%
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: 60 ani
Venit minim acceptat: minim pe economie

Imprumut rapid bancar garantat cu autoturism sau alte bunuri

Imprumutul STANDARD CU GARANTII MOBILIARE - persoane fizice e optiunea ta atunci cand ai nevoie de bani, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea acestuia. Poti prii simplu pana la 120000 lei si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.
Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut pentru consum.

Compara "Credit Libra Standard cu garantii mobiliare" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare
Credte cu ipoteca UniCredit Credte cu ipoteca UniCredit  »  UniCredit este partenerul tau de incredere, stabil si serios cand vrei sa cumperi o casa, sau sa faci o investitie majora garantand cu o proprietate