Credit counsel

Articole

Oferte

Credit Expresso Instant BRD Credit Expresso Instant BRD

Update September, 2019:

In primul rand, creditul Expresso Instant se poate solicita si online, fiind necesara doar o copie de pe buletinul de identitate (in cazul salariatilor). Suma maxima acordata este de 5000 lei, si poti beneficia de o perioada de pana al 6 luni de gratie partiala - in care platesti doar dobanda, comisioanele si prima de asigurare (comisionul de administrare lunara credit este insa oricum gratuit).

Cuvinte cheie: Credit Expresso Instant BRD, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit Expresso Instant BRD. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara garantii. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

BRD

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 400 lei
Credit maxim acordat: 5'000 lei
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: de la 12,80% DAE
Se acorda fara adeverinta: Nu, aveti nevoie de dovada venitului
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu, dar daca primiti venitul la BRD aveti reducere la dobanda
Varsta minima: 18 ani
Varsta maxima la semnare contract: 62 ani
Venit minim acceptat: functie de suma solicitata; se accepta orice venit legal

Pui cererea, dormi linistit, te trezesti, mergi sa iei banii

Chiar daca ai nevoie de dovada venitului, iar suma nu este foarte mare, ai totusi ocazia sa primesti banii imprumutati pentru nevoi personale in cel mult o zi lucratoare, la o dobanda foarte buna, incomparabil mai mica decat la un credit IFN.
Acordare in 24 de ore pentru maxim 5000 lei, pana la 5 ani si 6 luni perioada de gratie - credit rapid pentru nevoi personale in lei cu dobanda fixa » citeste acum mai multe detalii despre acest imprumut urgent.

Compara "Credit Expresso Instant BRD" cu alte oferte asemanatoare:

Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank Imprumutul Simplu de Luat de la Piraeus Bank  »  Nu te mai agita din lipsa de finante, gaseste un sediu Piraeus Bank in preajma ta si mergi sa iti iei banii, acum imprumutul lor este Simplu De Luat
Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost Creditul cu vacanta si dobanda fixa Bancpost  »  Credit nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract - o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu, cu un singur telefon