Credit counsel

Articole

Oferte

Alpha Rapid cu garantie imobiliara Alpha Rapid cu garantie imobiliara

Status noutati: toate detaliile legate de acest credit sunt actualizate la zi (September, 2019).

Cuvinte cheie: Alpha Rapid cu garantie imobiliara, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Alpha Rapid cu garantie imobiliara. Tipul imprumutului: Nevoi personale cu ipoteca. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz):

Alpha Bank

Detalii oferta credit:

Tip institutie: bancar
Suma minima imprumutata: 5001 euro
Credit maxim acordat: 150'000 euro (sau cat inseamna in lei)
Perioada minima rambursare: 6 luni
Termen maxim imprumut: 5 ani
Dobanda aplicata: Euribor 6M + 5.35%
Se acorda fara adeverinta: Nu
Este necesar sa primiti salariul pe card: Nu are importanta
Varsta minima: 21 ani
Varsta maxima la semnare contract: 65 ani
Venit minim acceptat: In functie de valoarea solicitata

Ai un bun? Valorifica-l fara sa il vinzi. Hai la Alpha Bank!

Daca iti cumperi o casa cu credit bancar aceasta este astfel ipotecata. Daca ai insa deja o casa, dar iti trebuie o suma mare de bani? Faci la fel, aduci proprietatea in garantie si primi astfel un credit pentru envoi personale foarte rentabil.
Cel mai sigur si mai ieftin imprumut garantat de la Alpha Bank, acordat in cel mai scurt timp - pentru care se pot pune ipoteca orice tip de imobile » citeste acum mai multe detalii despre acest credit nevoi personale.

Compara "Alpha Rapid cu garantie imobiliara" cu alte oferte asemanatoare:

Credit Libra Standard cu garantii mobiliare Credit Libra Standard cu garantii mobiliare  »  Imprumut bancar rapid garantat cu autoturismul, valoarea evaluata a bunului acopera cel putin 120% din valoarea acordata prin credit nevoi personale
Imprumutul cu plata lunara Provident Imprumutul cu plata lunara Provident  »  Cel mai nou produs Provident - aproape ca la banca: o simpla adeverinta, acordare in 24 de ore la domiciliu, plata pe termen lung dar in rate lunare