Credit counsel

Articole

Oferte

UniCredit Bank - fosta Tiriac

UniCredit Bank - fosta Tiriac UniCredit Tiriac Bank a trecut de curand pe locul 5 in sistemul bancar din Romania - ca nivel de active, consolidandu-si si confirmand astfel pozitia de top ca nivel si diversificare a serviciilor oferite.
Portofoliul de servicii pentru persoane fizice este simplu, precis si clar: Credite de nevoi personale, Credite pentru locuinta, Carduri de credit, Produse de economisire si Instrumente de investitii.Foarte interesante sunt de asemenea produsele electronice - carduri si internet banking.
Implicarea Unicredit Tiriac in segmentul IMM a fost candva foarte importanta, speram ca in anul ce vine sa revina activ puternic, cu oferte care sa ajute in special sectorul productiv sa participe la redresarea economica si la cresterea consumului.
Probabil ca tot pe aceeasi linie se inscrie si lipsa momentana a promotiilor in partea de credite de consum si de nevoi personale - promotii care abundau in anii trecuti. Suntem siguri insa ca acestea vor reveni cat de curand.
Vom acorda o atentie deosebita si activitatilor conexe, evidentiate prin membre ale grupului sau ale patronatelor Unicredit Tiriac, in special pe leasing financiar si operational.

Servicii bancare si de credit integrate de o calitate ireprosabila pentru firme, PFA si persoane fizice

Creditul pentru Orice
Dupa cum lesne se poate intelege din denumire, acesta este un credit de nevoi personale, acordat de catre Unicredit Tiriac in doua forme: Credit pentru orice cu ipoteca, in care se pot acorda pana la 20.000 euro, si cel cu ipoteca, care are un plafon de 200.000 euro. Puteti obtine un asemenea credit de nevoi pentru orice daca aveti intre 18 de ani si 70 de ani. Venitul net pe familie trebuie sa fie de minim 450 RON/luna, fiind luate in considerare mai multe surse.
Un intelept spunea: Daca chiar doresti ceva in aceasta viata trebuie sa muncesti pentru a obtine acel lucru. Acum, liniste, sunt pe cale sa anunte numerele castigatoare la loterie (Dan Castellaneta).
Revenind: Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  finantare IMM-uri sau credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum). Atragem atentia si asupra serviciilor de economisire-creditare, capitalizare dobanzi si carduri de debit si plata facturilor de utilitati.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Creditul pentru locuinta
Unicredit Tiriac pune la dispozita celor interesati un serviciu de creditare destinat achitionarii de casa, apartament, teren, fie construirii sau reamenajarii acestora. Totul este foarte simplu, existand doar doua variante: creditul Prima casa, si creditul bancar Imobiliar / Ipotecar.
Un intelept spunea: Daca vrei sa elimini zgarcenia, trebuie ma intai sa elimini pe mama ei... luxul (Cicero).
Revenind: Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  rate fara dobanda sau credite nevoi personale. Atragem atentia si asupra serviciilor de capitalizare dobanzi, capitalizare dobanzi precum si conturi curente si internet banking.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar
Cod Swift Unicredit Tiriac: BACXROBU

Si acum, pe scurt. UniCredit Bank - fosta Tiriac:

Servicii bancare si de credit integrate de o calitate ireprosabila pentru firme, PFA si persoane fizice
Portofoliul de servicii pentru persoane fizice este simplu, precis si clar: Credite de nevoi personale, Credite pentru locuinta, Carduri de credit, Produse de e.

Din aceeasi categorie:

Avantajele OTP Bank
OTP Bank este deja de 10 ani in Romania, si in tot acest timp, desi nu a urcat in top 10 al bancilor romanesti, s-a evidentiat totusi mult mai mult d ...

Banca Romaneasca - banca pentru tine
Cele mai multe produse de creditare oferite de catre Banca Romaneasca sunt din categoria creditelor pentru nevoi personale, acordate rapid si fara garant ...

Din alte categorii:

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...

Institutii Financiare Nebancare
Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numele) creditelor bancare, pastram o mica sectiune destinata zonei d ...