Credit counsel

Articole

Oferte

Star BT card de cumparaturi

Star BT card de cumparaturi Avantaje: poti primi salariu pe card, cu comisioane minime, poti cumpara pe credit din peste 8000 de magazine de tot felul si platesti in 12 rate egale fara dobanda si fara comisioane, poti scoate bani de la bancomat sau cumpara din orie magazine, partenere sau nu, cu pana la 56 de zile fara nicio dobanda. O parte din orice cumperi cu cardul de credit Star de la Banca Transilvania ti se transforma in puncte, puncte Star care se transforma in bani cu care poti face orice doresti. Si mai ales, poti cumpara acum online orice doresti, in siguranta!

Cea mai mare arie de avantaje la un card de credit si rate fara dobanda

Cardurile de cumparaturi sunt cele mai complete modalitati bancare sau nebancare de credit. Cardul de cumparaturi STar BT de la Banca Transilvania este printre cele mai bune de pe piata: poti primi salariul pe card, poti sa platesti oriunde - online sau in magazin, si mai ales, poti sa imprumuti bani.
Creditul rapid prin cardul Star BT se obtine in cel mai simplu mod cu putinta, fara adeverinta, fara verificari, cel mult cu buletinul daca ai de cumparat in rate. Astfel, poti merge la un bancomat Banca Transilvania si sa scoti bani pe credit: ai dobanda zero pana la 56 de zile, sau, ca la un credit nevoi prsonale clasic, poti cumpara online sau in magazinele partenere BT - chiar si cu 12 rate egale fara dobanda.
Pentru orice cumperi folosind cardul de cumparaturi BT primesti puncte - pe care le transformi apoi in bani. Cum poti intra in posesia unui card de cumparaturi Star BT - Forte, Gold sau Platinum? Simplu, intra in pagina de mai jos si vezi care sunt pasii.
Cea mai variata gama de credite si carduri este la Banca Transilvania. Tot aici ai si cele mai interesante credite pentru nevoi personale. La Banca Transilvania gasesti cea mai deschisa, mai vasta si mai avantajoasa pentru orice situatie gama de carduri de cumparaturi, familia Star BT Forte, Star BT Gold sau Star BT Platinum.
Spre exemplu, la un imprumut la bancomat de 10000 lei luat pe cardul Star BT, pe o perioada de 60 de luni (adica 5 ani) dobanda este de 26,77%/an.
Cum poti sa reduci rata, tot la aceeasi suma imprumutata? In multe moduri: cel mai bine este daca primesti salariul pe card la Banca Transilvania - avantajele qacordate de catre banca sunt multe. Apoi, la orice achizitie cu cardul, primesti puncte pe care le poti transforma in bani. Si cel mai important: plateste mereu la timp, la scadenta. Dar cel mai clar mod de a reduce rata este sa cumperi in sistemul de rate prin card Star BT de la cele peste 8000 de magazine partenere: spre exemplu daca apelezi la o achizitie in 12 rate lunare, dobanda va fi egala cu ZERO!

Cea mai mare arie de avantaje la un card de credit si rate fara dobanda  Star BT card de cumparaturi:

Cumpara orice: rate cu dobanda ZERO in mii de magazine. Star Forte, Star Gold, Star Platinum si Master Card Forte Medici.

Din aceeasi categorie:

Coduri Swift Romania C-I
Sistemul de coduri SWIFT permite in mod direct transferul mult mai rapid al sumelor de bani in relatiile internationale. In mod concret, sistemul unifica si ...

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online
Creditul bancar 100% online de la Libra Internet Bank se poate obtine in cateva minute, fara niciun drum la banca, fara adeverinte sau declaratii. Direct ...

Din alte categorii:

Cetelem BNP Paribas
Cetelem va ajuta cu cel mai simplu credit pentru nevoi personale: creditul rapid prin telefon. Cetelem, ca parte a grupului bancar - financiar intern ...

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale
Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie mini ...