Credit counsel

Articole

Oferte

Raiffeisen Bank in oferte si cifre

Raiffeisen Bank in oferte si cifre Raiffeisen ofera o gama completa de produse si servicii de calitate superioara pentru intreaga paleta de clienti (persoane fizice, IMM, corporate), prin unitati si filiale bancare, ATM, EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).
Raiffeisen Bank este inca una dintre bancile universale de varf din Romania. Banca s-a infiintat practic in 2002 prin fuziunea Raiffeisen bank (infiintata in 1998 ca subsidiara a Grup RZB ) si Banca Agricola Raiffeisen S.A. (infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac).

Care este banca cu cel mai mic numar de plangeri si nemultumiri inregistrate?

Raiffeisen ne-a atras atentia in ultimii ani in special prin multitudinea si marea varietate a promotiilor si zonelor de prezenta activa, de la carduri la credite de nevoi personale, de la internet si mobile banking la creditarea IMM-urilor, programe pentru studenti si sisteme de economisire. Toate bancile universale au in portofoliu toate aceste tipuri de activitati, dar parca niciuna nu are promotii active in paralel pe toate acestea, cum o face Raiffeisen.
Baza de clienti o are inca foarte extinsa, dar volumul mediu al activitatii per client probabil ca a scazut in ultimii ani. Este foarte posibil ca in 2014 banca sa isi modereze putin avantul pe toate directiile, si sa aleaga doar cateva pe care sa le promoveze mai puternic.
Economisire-creditare Raiffeisen Banca pentru Locuinte
Singurul act care va trebuie pentru un contract de economisire-creditare este buletinul de identitate (cartea de identitate). Prin acest serviciu tu adunci bani facand economii, iar cand te hotarasti, poti sa obtii mult mai usor si la o dobanda mult mai mica un credit imobiliar.
Un intelept spunea: Pentru a obtine un imprumut, trebuie sa dovedesti banciii ca de fapt prin bunurile pe care le detii nu ai nevoie de el (Edward A. Murphy).
Revenind: Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip finantare IMM-uri sau credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum). Aducem in atentie in plus si detaliile despre economisire-creditare, economii de asemenea plata facturilor de utilitati si incasare pensii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar
 
Flexicredit in 24 de ore la Raiffeisen
Creditul de nevoi personale Flexicredit se preaproba pe loc, pe declaratie, si se aproba in maxim 1 zi lucratoare de la aducerea actelor. Se acorda doar cu buletinul, o adeverinta de salariu si o factura de utilitati. In plus, daca ai salariul la Raiffeisen priesti din start dobanzi preferentiale.
Un intelept spunea: Daca chiar doresti ceva in aceasta viata trebuie sa muncesti pentru a obtine acel lucru. Acum, liniste, sunt pe cale sa anunte numerele castigatoare la loterie (Dan Castellaneta).
Revenind: Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip rate fara dobanda sau imprumuturi bani. Aducem in atentie in plus si detaliile despre asigurari, depozite sau schimburi valutare si cumparaturi.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Prima casa la Raiffeisen banca pentru locuinte
Raiffeisen Bank iti iese in intampinare pentru a te vedea la casa ta prin programul Prima casa: pe de o parte, iti permite sa completezi online un formular, iar de acolo se ocupa agentii specializati ai bancii, pe de alta, iti pune la dispozitie o lunga lista de imobile si apartamente pe care le poti cumpara imediat fara multa negociere cu creditul imobiliar.
Un intelept spunea: Cei zgarciti ingramadesc la avere ca si cum n-ar trebui sa moara niciodata; cei risipitori cheltuiesc ca si cum ar trebui sa moara imediat (Aristotel).
Revenind: Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  refinantare alte imprumuturi sau carduri de credit. Nu uitam nici informatiile legate de transferuri de bani, capitalizare dobanzi ori conturi curente si internet banking.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit Prima casa
Cod Swift Raiffeisen Bank: RZBRROBU
Cod Swift Raiffeisen banca pentru Locuinte: RZBLROBU

Si acum, pe scurt. Raiffeisen Bank in oferte si cifre:

Care este banca cu cel mai mic numar de plangeri si nemultumiri inregistrate?
Raiffeisen ofera o gama completa de produse si servicii de calitate superioara pentru intreaga paleta de clienti (persoane fizice, IMM, corporate), prin unitati.

Din aceeasi categorie:

Coduri Swift Romania M-W
Bancile implicate in tranzactii internationale sunt interconectate la sistemul SWIFT, astfel realizandu-se anumite tipuri de operatiuni financiar-bancare: t ...

Totul despre Bancpost
Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romanie ...

Din alte categorii:

BRD Finance - imprumuturi nebancare BRD
BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Of ...

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la ...