Credit counsel

Articole

Oferte

Avantajele OTP Bank

Avantajele OTP Bank OTP Bank este deja de 10 ani in Romania, si in tot acest timp, desi nu a urcat in top 10 al bancilor romanesti, s-a evidentiat totusi mult mai mult decat altele mai mari, in special prin inovatie si apropiere de nevoile clientilor.
In serviciile destinate persoanelor fizice, dar si cele pentru IMM-uri, OTP a pus accentul pe oferirea de servicii usor de accesat, credite rapide fara garantii sau multe acte solicitate.
Misiunea OTP Bank, in cuvintele dlui Director General OTP Bank Romania:

SUnteti in cautarea unui imprumut bancar? Introduceti in mix si ofertele OTP Bank

"Vrem sa oferim o gama completa de servicii financiare de cea mai buna calitate, prin operarea intr-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. Ne bazam succesul pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor lor locale si regionale, pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoastem si motivam talentul, increderea si devotamentul angajatilor nostri. Vrem sa oferim o gama completa de servicii financiare de cea mai buna calitate, prin operarea intr-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. Ne bazam succesul pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor lor locale si regionale, pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoastem si motivam talentul, increderea si devotamentul angajatilor nostri."
Cele mai interesante produse oferite in domeniul imprumuturilor si finantarii: Credite rapide de nevoi personale pentru persoane fizice, credite pentru sanatate, microcredite agricole, credite rapide pentru IMM-uri, si multe altele.
Credite rapide cu aplicare online si aprobare in 24 de ore
Creditul rapid pentru nevoi personale OTP Bank creditul de 10: Servicii impecabile, rate egale, fara alte comisioane pe durata creditului. Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este 9.80%, DAE 10.25%, rata lunara 211 lei, costul total al creditului 2.689 lei, valoarea totala platibila 12.689 lei. Documente solicitate: Act identitate (original); Adeverinta de venit (salariu, pensie etc); Ultima factură la utilitati.
La aniversarea a 10 ani de activitate in Romania, OTP Bank lanseaza o super oferta: Creditul de 10 - oferta valabila cu limita in timp. Comision analiza dosar: 0 lei; Comision deschidere cont curent: 0 lei; Comision lunar administrare: 0 lei; Aprobare rapida si dobanzi ca la aniversare: super mici.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
Cod Swift OTP Bank: OTPVROBU

Si acum, pe scurt. Avantajele OTP Bank:

SUnteti in cautarea unui imprumut bancar? Introduceti in mix si ofertele OTP Bank
OTP Bank ofera cele mai interesante produse in domeniul imprumuturilor si finantarii: Credite rapide de nevoi personale pentru persoane fizice, credite pentru s.

Din aceeasi categorie:

Totul despre Bancpost
Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romanie ...

Este ceva nou la Credit Europe Bank?
Credit Europe Bank - institutie financiara universala, serveste: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM ...

Din alte categorii:

Garanti Credite de Consum - IFN pentru nevoi personale
Deja de 5 ani Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre p ...

BRD Finance - imprumuturi nebancare BRD
BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Of ...