Credit counsel

Articole

Oferte

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online Creditul bancar 100% online de la Libra Internet Bank se poate obtine in cateva minute, fara niciun drum la banca, fara adeverinte sau declaratii. Direct prin Internet prin completarea catorva formulare (dureaza maxim 15 minute), se deschide un cont, se activeaza serviciul de Internet Banking Libra, si din contul Libra Internet se solicita si aproba imediat imprumutul dorit.
In acest mod se pot solicita si obtine orice fel de credite nevoi personale oferite de catre banca. De asemenea, tot 100% online se poate obtine si cardul de credit online Libra Internet Bank, atat doar ca pe acesta il primiti acasa, gratuit.

De ce recomandam cu caldura un abonament complet servicii online Libra Internet Bank

Creditul Online - Adevaratul imprumut bancar 100% online acordat de catre Libra Interne Bank este primul credit pentru care nu trebuie sa vii deloc la banca. Se pot obtine intre 1000 si 20000 lei credit nevoi personale, pe o perioada cuprinsa intre 6 si 60 de luni, la o DAE de 10.94% (ROBOR 3M + marja de 8.85%).
Cardul de Credit Online Libra Internet Bank se comanda de asemenea 100% online, iar cardul iti este livrat acasa, gratuit. Cu acest card se pot retrage pana la 20000 de lei, iar dobanda este una absolut excelenta pentru un card de credit: DAE 14.04%.
Alte oferte de credit de la Libra Internet Bank:
1. Imprumuturi:
- Nevoi personale (consum) fara garantii;
- Imprumuturi ipotecar online;
- Credite de consum cu garantii mobiliare;
- Imprumut nevoi personale cu garantii imobiliare;
- Alte credite imobiliare si ipotecare;
- Imprumuturi imobiliare si ipotecare in valuta;
- Credite pentru imobile aflate in executare silita.
2. Carduri:
- Carduri de debit;
- Carduri de debit in Euro;
- Carduri de credit;
- Cardul de credit online Card Credit Online;
- Cardul pentru copii;
- Card de investitii Tradeville.
LIBRA INTERNET BANK, infiintata in 1996 si operationala din 1997, face parte din anul 2003 din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Si acum, pe scurt. Libra Internet Bank - singura oferta 100% online:

De ce recomandam cu caldura un abonament complet servicii online Libra Internet Bank
Libra Internet Bank este singura banca romaneasca care acorda in mod real credite fara vizita la banca - imprumuturi bancare 100% online cu dobanzi foarte bune.

Din aceeasi categorie:

Sa vedem ce este cu ING Bank
ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta ...

Este ceva nou la Credit Europe Bank?
Credit Europe Bank - institutie financiara universala, serveste: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM ...

Din alte categorii:

Cetelem BNP Paribas
Cetelem va ajuta cu cel mai simplu credit pentru nevoi personale: creditul rapid prin telefon. Cetelem, ca parte a grupului bancar - financiar intern ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...