Credit counsel

Articole

Oferte

Sa vedem ce este cu ING Bank

Sa vedem ce este cu ING Bank ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta dintre cele private - care au inceput ca banci nou create, fara a prelua active existente de la stat.
Desi a inceput ca banca de nisa, specializata aproape exclusiv in servicii de investitii si pentru companii mari, treptat a devenit o banca universala. Pe segmentul retail (persoane fizice) se remarca prin oferte simple de credit de nevoi personale, dar si prin oferte complexe de servicii bancare si carduri.

Nicio banca nu si-a facut mai multa reclama ca ING, sa vedem insa cat de bune sunt ofertele

ING Personal Credit de nevoi personale in lei
Fiind un credit tipic de consum pentru nevoi de tip personal, nu se cere avans, nici justificare pentru modul de utilizare a banilor obtinuti. ING Personal este un credit ce iti poate oferi, fara multe acte, un maxim de 60000 lei, pentru minim 1 an si cel mult 5 ani (perioada poate creste in cazul refinantarii altui credit). Venitul minim acceptat este de 800 lei, iar pentru acoperirea acestuia in cererea de imprumut se pot aduce inclusiv codebitori.
Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum) sau carduri de credit. Completam si cu detalii despre transferuri de bani, asigurari de asemenea incasare salarii si schimburi valutare.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
ING Ipotecar in lei
Limita la creditul ipotecat ING este de 900000 lei (aprox 200000 euro), se acorda cu doar 15% avans, pe perioade de pana la 35 de ani, si necesita un venit minim acceptabil de 1500 lei/luna. Exista desigur si limite minima ale acestui tip de credit bancar: cel putin 13000 lei, si nu mai putin de 3 ani.
Adaugam acestui produs, in randurile urmatoare, si altele similare sau asemanatoare, specializate in  imprumuturi bani sau credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum). Nu uitam nici informatiile legate de asigurari, bancomate si internet banking si plata facturilor de utilitati.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar
 
ING Card Complet
Este mai mult decat un card: este un cont curent cu tranzactii preferentiale, cu un card de debit atasat, si acces la Internet Banking (ING Home Bank). Daca alegi sa iei salariul la ING, costurile de administrare ale acestui cont cu card sunt 0, la fel si costurile tranzactiilor efectuate cu cardul la bancomatele ING.
Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  carduri de credit sau credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum). Importante sunt si ofertele de economisire-creditare, bancomate precum si plata facturilor de utilitati si plata facturilor de utilitati.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Card de credit
Cod Swift ING Bank: INGBROBU
Din ce in ce mai prezenta prin servicii aditionale, inovatii si promotii interesante, ING pare a se reorienta catre alte categorii de clienti, in special catre cei de viitor. Momentan este adevarat ca cea mai mare parte a acestor promotii se refera mai mult la modalitati de a cheltui mai bine banii, sau mai usor, eventual si cu beneficii, dar ne uitam la un pariu in care ING are mari sanse sa castige: acesti clienti care astazi reincarca o cartela sau calatoresc ieftin cu carduri ING, maine vor fi probabil cei care vor absorbi inteligent credite de dezvoltare, din care vor produce si vor trece la cele de nevoi personale si apoi imobiliare.

Si acum, pe scurt. Sa vedem ce este cu ING Bank:

Nicio banca nu si-a facut mai multa reclama ca ING, sa vedem insa cat de bune sunt ofertele
ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta dint.

Din aceeasi categorie:

Star BT card de cumparaturi
Avantaje: poti primi salariu pe card, cu comisioane minime, poti cumpara pe credit din peste 8000 de magazine de tot felul si platesti in 12 rate egale fara ...

Banca Transilvania pe scurt
Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Multitudinea de oferte si servicii destinate IMM-urilor se combina foarte bine ...

Din alte categorii:

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la ...

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale
Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie mini ...