Credit counsel

Articole

Oferte

Idea Bank - Banca anului

Idea Bank - Banca anului Abia intrata pe piata romaneasca, IDEA BANK (capital polonez), tinteste sa devina una dintre primele 10 bani ale Romaniei in cel mult 3 ani. Cum poate facea aceasta? Prin atragerea de cat mai multi clieti, cat mai repede, prin atitudine prietenoasa, servicii de calitate premium la preturi care sfideaza concurenta. Inovatiile pe care Idea Bank le aduce in mediul bancar sunt aproape de necrezut: comision zero la ORICE retragere de bani de la bancomat, de la orice banca, din orice tara; credite pentru nevoi personale doar cu buletinul.. si multe altele.

Banca mica, noua, dar foarte activa. Iata de ce

Servicii bancare in avantajul clientului

Venind cu o experienta foarte apropiata de cea a Romaniei, dar si cu un plus dat de avansul spre standardele vestice al Poloniei, grupul Getin Holding - proprietarul IDEA Bank pune in practica o filosofie de afaceri cat se poate de noua si de neasteptata pentru romani.
Bancile romanesti traditionale se lupta inca sa iasa din criza. Criza economica poate ca s-a incheiat, dar in sistemul bancar de la noi inca se mai simte. Vedeti criza creditelor in Franci Elvetieni, vedeti cat de greu isi revine creditarea in general la banci, vedeti cum, desi bancile se bat in oferte care mai de care mai atractive, numarul real de imprumuturi acordate este inca foarte redus. Cauzele sunt multiple, dar simple: dobanzile sunt inca mari, procesul de aprobare a unui credit este greoi si incarcat de prea multe acte cerute, romanii nu mai au incredere in banci, si mai ales, in predictibilitatea cursului de schimb.
In conditiile acestea, ce face Idea Bank este ceva cu totul nou: ne pune la dispozitie experienta Poloniei - SINGURA TARA din Uniunea Europeana care nu a fost lovita greu de catre criza economica, in special datorita seriozitatii sistemului bancar: polonezii nu au acordat credite neperformante, nu au sustinut baloane de sapun in piata imobiliara.
Ce sustine Idea Bank? In primul rand, sustine persoanele obisnuite si firmele mici. Nu se arunca cu capul inainte in credite riscante din piata imobiliara, ci se axeaza pe servicii integrate si pe credite pentru nevoi personale. Nu incearca sa castige bani din piatra seaca, taxand cu comisioane orice fel de tranzactie. La ce banca mai poti merge sa iti faci card, fara sa te intereseze cat vei plati comisioane de retragere daca mergi la bacomatul altei banci? Cu un card de debit in care primesti salariul la Idea Bank, te poti opri la absolut orice bancomat de la absolut orice banca, sa retragi cati bani ai nevoie, si nu te va costa niciun leu comision de retragere!
Ati mai auzot de vreo banca care sa acorde credite doar cu buletinul? Idea Bank o face! Creditul Selfie - imprumut bancar doar cu buletinul, vine de la Idea Bank. In plus, este si un credit rapid: ai aprobarea in maxim 24 de ore de la depunerea unei copii de pe buletinul de identitate in una din sucursalele bancii.

Si acum, pe scurt. Idea Bank - Banca anului:

Banca mica, noua, dar foarte activa. Iata de ce
Cea mai prietenoasa banca pentru activitatea persoanelor fizice si a firmelor mici.

Din aceeasi categorie:

UniCredit Bank - fosta Tiriac
UniCredit Tiriac Bank a trecut de curand pe locul 5 in sistemul bancar din Romania - ca nivel de active, consolidandu-si si confirmand astfel pozitia de top ...

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online
Creditul bancar 100% online de la Libra Internet Bank se poate obtine in cateva minute, fara niciun drum la banca, fara adeverinte sau declaratii. Direct ...

Din alte categorii:

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale
Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie mini ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...