Credit counsel

Articole

Oferte

Important despre Garanti Bank

Important despre Garanti Bank Garanti Bank si-a inceput activitatea in Romania in anul 1998, initial cu activitate destinata exclusiv mediului de afaceri, apoi, din 2007 si-a extins aria de clienti in toate categoriile, axandu-se in special pe persoane fizice si IMM.
Pe parcursul ultimilor 5 ani grupul Garanti si-a extins activitatile de creditare prin integrarea a trei institutii financiare non-bancare: Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA).

Cea mai simpla gama de oferte plus alternativa Garanti Credite de Consum

iLoanU de la Garanti Bank
Garanti nu se remarca printr-o multitudine de produse credite bancare. In categoria Credite nevoi personale, de pilda, au o singura oferta: iLoanU. Dar cand intram in detalii, observam ca este destinata aproape oricaror necesitati, inclusiv creditarii studiilor - venim cu mai multe detalii in sectiunea Credite pentru tineri.
Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  refinantare alte imprumuturi sau rate fara dobanda. Aducem in atentie in plus si detaliile despre bancomate, leasing ori cumparaturi si conturi curente.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
Pachetul Student Pass
Pachetul Student Pass de la Garanti Bank nu este un sistemd e creditare (acorda cont bancar cu card de debit atasat, la cost de administrare zero, precum si Internet banking foarte ieftin), dar aduce un plus de usurinta in obtinerea de la Garanti a unui credit tip iLoanU pentru studii.
Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip credite nevoi personale sau rate fara dobanda. Nu uitam nici informatiile legate de economii, leasing precum si internet banking si conturi curente.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credite pentru tineri
 
Garanti Leasing
Garanti Leasing este denumirea comerciala a companiei Motoractive IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti. Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA, cunoscuta si ca FRFS) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA).
Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de credite rapide sau rate fara dobanda. Ne referim de asemenea si la serviciile de transferuri de bani, transferuri de bani plus carduri de debit si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Leasing
Cod Swift Garanti Bank: UGBIROBU

Si acum, pe scurt. Important despre Garanti Bank:

Cea mai simpla gama de oferte plus alternativa Garanti Credite de Consum
Pe parcursul ultimilor 5 ani grupul Garanti si-a extins activitatile de creditare prin integrarea a trei institutii financiare non-bancare: Garanti Leasing (mar.

Din aceeasi categorie:

Este ceva nou la Credit Europe Bank?
Credit Europe Bank - institutie financiara universala, serveste: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM ...

Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii
Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activ ...

Din alte categorii:

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...