Credit counsel

Articole

Oferte

Este ceva nou la Credit Europe Bank?

Este ceva nou la Credit Europe Bank? Credit Europe Bank - institutie financiara universala, serveste: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international.
Orice ar face insa, sunt cunoscuti  in special datorita produsului lor cu cea mai mare expunere: Card Avantaj.
Totusi, eforturile bancii de a-si extinde aria de activitate nu sunt invizibile. De exemplu, au fost printre primii care au inceput reducerea semnificativa a costurilor pentru creditele de nevoi personale, inca din iunie-iulie anul trecut (multe banci nici macar nu au inceput procesul), si-au reintors privirea spre angajatii din sistemul public, care de 3-4 ani devenisera prea riscanti pentru toate bancile.
Mai mentionam ca in a doua parte a anului trecut banca a manifestat intentia de a-si majora capitalu social, semn ca are de gand sa pluseze in activitate.

Cu cat o banca este mai mica, cu atat mai sigur vei gasi promotii interesante in oferta ei

CreditAvantaj Instant - credite fara garantii
Credit Europe Bank, probabil cunsocuta mai mult (sau doar) datorita produsului Card Avantaj (card de credit), ofera totusi toate produsele traditionale, ca orice institutie financiar bancara. Intre aceste oferte se numara si creditul de nevoi personale Credit Avantaj Instant: un credit bancar rapid, ieftin, acordat intr-o oferta speciala valabila limitat in timp.
Un intelept spunea: Banii sunt ca un al saselea simt- si nu poti folosi celelate cinci simturi fara el (William Somerset Maugham).
Revenind: Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum) sau refinantare alte imprumuturi. Nu uitam nici informatiile legate de depozite, transferuri de bani precum si cumparaturi si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Cardul de credit Card Avantaj
Unul dinyre cele mai mediatizate servicii financiare ale ultimilor ani, ce probabil va creste si mai tare, dar despre care cu mare greutate se pot afla mai multe detalii. Cum se acorda? teoretic, foarte usor: se completeaza un formular online, apoi veti fi contactati de catre agentii bancii. Noi va spunem mai multe: venitul minim net lunar dovedibil cu acte: 601 lei, vechimea la actualul loc de munca: minim 3 luni.
Un intelept spunea: Cei zgarciti ingramadesc la avere ca si cum n-ar trebui sa moara niciodata; cei risipitori cheltuiesc ca si cum ar trebui sa moara imediat (Aristotel).
Revenind: Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  imprumuturi bani sau refinantare alte imprumuturi. Ne referim de asemenea si la serviciile de economii, transferuri de bani ori incasare pensii si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Card de credit
Cod Swift Credit Europe Bank: FNNBROBU

Si acum, pe scurt. Este ceva nou la Credit Europe Bank?:

Cu cat o banca este mai mica, cu atat mai sigur vei gasi promotii interesante in oferta ei
Credit Europe Bank - institutie financiara universala, serveste: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri.

Din aceeasi categorie:

Detalii si noutati AlphaBank
Incepand ca Banca Bucuresti, inca din 1994, din initiativa comuna a Alpha Bank Group, BERD, Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES si Greek Bottling Compan ...

Sa vedem ce este cu ING Bank
ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta ...

Din alte categorii:

eCredit - calcul rate eMAG
eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara or ...

BRD Finance - imprumuturi nebancare BRD
BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Of ...