Credit counsel

Articole

Oferte

CEC Bank complet

CEC Bank complet Istoria CEC se pierde undeva in negura inceputurilor Romaniei, pe la 1864, darce avem astazi este ceva nou: CEC Bank - Banca "CEC", ce se vrea o banca universala (care acopera toate categoriile de servicii, pentru toate tipurile de clienti). Destul de neclar cand s-a intamplat asta, probabil in 2008.
Acum CEC Bank, desi pastreaza inca o baza de clienti persoane fizice, pentru care ofera inclusiv credite (Credit reabilitare termica persoane fizice, Credite de consum, pentru investitii imobiliare, pentru locuinta ANL, Credite de refinantare si Credite persoane cu handicap), afirma cu tarie ca urmareste "cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca".

Oferte surprinzator de bune si de moderne pentru o banca de stat

Anul incepe sub semnele turbulentelor politice - ce probabil se vor resimti si la CEC, dar mai ales sub flamura anului electoral. Daca nu se fac greseli majore, CEC are mari sanse sa iasa din acest an cu un protofoliu de clienti mult sporit - este adevarat, cu sprijinul direct si indirect al statului.
Asteptam in acelasi timp sa vedem mult mai serios si mai reala implicarea CEC in segmentul creditelor pentru IMM-uri si a celor pentru nevoi personale, in conditii de eficienta si respecand piata concurentiala.
Prima casa CEC
Fiind principala banca de stat, CEC Bank este probabil cea mai aproape de programul prima Casa. Pe langa aceasta, ofera conditii deosebite si facilitati suplimentare: 30 de ani creditul, perioada de gratie, acordarea unui card de credit in baza aceluiasi dosar. In plus, daca veniturile nu sunt de ajuns pentru a acoperi conditiile minime de acordare a creditului, CEC Bank accepta si codebitori.
Adaugam acestui produs, in randurile urmatoare, si altele similare sau asemanatoare, specializate in  imprumuturi bani sau finantare IMM-uri. Ne referim de asemenea si la serviciile de leasing, transferuri de bani de asemenea carduri de debit si schimburi valutare.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit Prima casa
 
Credit nevoi personale cu asigurare de somaj
Ti-e teama sa iei un credit, pentru ca nu esti sigur de locul de munca, sa nu te trezesti in necaz? CEC Bank iti ofea un credit de nevoi personale cu totul special: include asigurare de viata si de somaj. In afara de celelalte facilitati (avans zero, fara justificarea banilor, cu acordare rapida), aceasta asigurare de somaj se ocupa de ratele tale in caz ca ajungi in somaj involuntar.
Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  credite nevoi personale sau carduri de credit. Completam si cu detalii despre asigurari, asigurari plus cumparaturi si schimburi valutare.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Credite pentru scopuri medicale la CEC
Se acorda rapid si fara a fi pus mult pe drumuri. NU este nevoie sa aduci aport propriu sau avans. Creditul se acorda direct catre unitatea de servicii medicale, intr-o transa unica, integral.
Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  credite rapide sau carduri de credit. Importante sunt si ofertele de leasing, asigurari sau incasare pensii si schimburi valutare.
Pentru oferte similare sau asemanatoare, va recomandam un articol interesant: oferta credit rapid pentru nevoi medicale.
Cod Swift CEC Bank: CECEROBU

Si acum, pe scurt. CEC Bank complet:

Oferte surprinzator de bune si de moderne pentru o banca de stat
Istoria CEC se pierde undeva in negura inceputurilor Romaniei, pe la 1864, darce avem astazi este ceva nou: CEC Bank - Banca \\.

Din aceeasi categorie:

Coduri Swift Romania M-W
Bancile implicate in tranzactii internationale sunt interconectate la sistemul SWIFT, astfel realizandu-se anumite tipuri de operatiuni financiar-bancare: t ...

UniCredit Bank - fosta Tiriac
UniCredit Tiriac Bank a trecut de curand pe locul 5 in sistemul bancar din Romania - ca nivel de active, consolidandu-si si confirmand astfel pozitia de top ...

Din alte categorii:

Institutii Financiare Nebancare
Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numele) creditelor bancare, pastram o mica sectiune destinata zonei d ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...