Credit counsel

Articole

Oferte

Totul despre Bancpost

Totul despre Bancpost Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa opereze ca banca universala, comerciala si de economii. Este parte a grupului Eurobank Ergasias incepand din 2002, de la privatizarea sa completa.
Desi foarte multa vreme Bancpost era vazuta ca "banca omului obisnuit", din descrierea pe care o vedem pe site-ul lor, par a se indrepta catre altceva: "Bancpost ofera (...) o gama variata de produse si servicii clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat".

Banca de top 10, oferte de top 10, servicii asa si asa, dobanzi bune insa

Gasim insa in descrierea generala referirea facuta doar la retail, adica clienti obisnuiti, persoane fizice, asa ca poate nu incearca sa isi schimbe portofoliul de clienti, ci mai mult sa il imbogateasca cu o categorie noua. Ramane de vazut.
In rest, Bancpost se remarca in ultima vreme cu campanii agresive de atragere clienti pentru credite, in special pe segmentul nevoi personale, dar si cu o prezenta mult peste medie in zona social (fb, twit.. etc).
Creditul NUME PRENUME cu Vacanta
Creditul de consum - nevoi personale "Nume Prenume cu Vacanta" de la Bancpost are o caracterstica speciala: in lista ratelor lunare, ai doar 11 luni pe an ! Practic suma de rambursat se imparte la (de exemplu) 5 ani in 55 de rate, 11 pe an. O luna ramane doar a ta, fara rata la credit de plata.
Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip imprumuturi bani sau credite nevoi personale. Atragem atentia si asupra serviciilor de depozite, leasing si cumparaturi si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Fastbanking Bancpost
Fastbanking-ul de la Bancpost asigura tranzactii in lei sau valuta, schimburi valutare, view conturi si extrase, plata utilitati prin OP-uri predefinite sau prin Debit Direct, operare depozite si mai ales, modul dedicat de credite (atat pe creditele clasice cat si la cardurile de credit).
Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  carduri de credit sau credite rapide. Aducem in atentie in plus si detaliile despre capitalizare dobanzi, bancomate plus internet banking si incasare salarii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Online banking
Cod Swift Bancpost: BPOSROBU

Si acum, pe scurt. Totul despre Bancpost:

Banca de top 10, oferte de top 10, servicii asa si asa, dobanzi bune insa
Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa.

Din aceeasi categorie:

Idea Bank - Banca anului
Abia intrata pe piata romaneasca, IDEA BANK (capital polonez), tinteste sa devina una dintre primele 10 bani ale Romaniei in cel mult 3 ...

Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii
Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activ ...

Din alte categorii:

Ofertele Idea Leasing IFN
Idea Leasing IFN, partener al IDEA Bank, vine langa noi cu oferte speciale pentru persoane fizice, pentru omul obisnuit care isi doreste o masina, sau o ...

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la ...