Credit counsel

Articole

Oferte

Totul despre Bancpost

Totul despre Bancpost Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa opereze ca banca universala, comerciala si de economii. Este parte a grupului Eurobank Ergasias incepand din 2002, de la privatizarea sa completa.
Desi foarte multa vreme Bancpost era vazuta ca "banca omului obisnuit", din descrierea pe care o vedem pe site-ul lor, par a se indrepta catre altceva: "Bancpost ofera (...) o gama variata de produse si servicii clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat".

Banca de top 10, oferte de top 10, servicii asa si asa, dobanzi bune insa

Gasim insa in descrierea generala referirea facuta doar la retail, adica clienti obisnuiti, persoane fizice, asa ca poate nu incearca sa isi schimbe portofoliul de clienti, ci mai mult sa il imbogateasca cu o categorie noua. Ramane de vazut.
In rest, Bancpost se remarca in ultima vreme cu campanii agresive de atragere clienti pentru credite, in special pe segmentul nevoi personale, dar si cu o prezenta mult peste medie in zona social (fb, twit.. etc).
Creditul NUME PRENUME cu Vacanta
Creditul de consum - nevoi personale "Nume Prenume cu Vacanta" de la Bancpost are o caracterstica speciala: in lista ratelor lunare, ai doar 11 luni pe an ! Practic suma de rambursat se imparte la (de exemplu) 5 ani in 55 de rate, 11 pe an. O luna ramane doar a ta, fara rata la credit de plata.
Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip imprumuturi bani sau credite nevoi personale. Atragem atentia si asupra serviciilor de depozite, leasing si cumparaturi si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Fastbanking Bancpost
Fastbanking-ul de la Bancpost asigura tranzactii in lei sau valuta, schimburi valutare, view conturi si extrase, plata utilitati prin OP-uri predefinite sau prin Debit Direct, operare depozite si mai ales, modul dedicat de credite (atat pe creditele clasice cat si la cardurile de credit).
Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  carduri de credit sau credite rapide. Aducem in atentie in plus si detaliile despre capitalizare dobanzi, bancomate plus internet banking si incasare salarii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Online banking
Cod Swift Bancpost: BPOSROBU

Si acum, pe scurt. Totul despre Bancpost:

Banca de top 10, oferte de top 10, servicii asa si asa, dobanzi bune insa
Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa.

Din aceeasi categorie:

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online
Creditul bancar 100% online de la Libra Internet Bank se poate obtine in cateva minute, fara niciun drum la banca, fara adeverinte sau declaratii. Direct ...

CEC Bank complet
Istoria CEC se pierde undeva in negura inceputurilor Romaniei, pe la 1864, darce avem astazi este ceva nou: CEC Bank - Banca "CEC", ce se vrea o banca unive ...

Din alte categorii:

Garanti Credite de Consum - IFN pentru nevoi personale
Deja de 5 ani Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre p ...

UniCredit Consumer Financing - IFN-ul Unicredit
Obiectivul UniCredit Consumer Financing este de a atinge cel mai inalt nivel de calitate al creditelor si imprumuturilor oferite: fiecare client este tratat ...