Credit counsel

Articole

Oferte

Banca Transilvania pe scurt

 Banca Transilvania pe scurt Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Multitudinea de oferte si servicii destinate IMM-urilor se combina foarte bine cu produse similare destinate persoanelor fizice: credite de nevoi personale, imobiliare - ipotecare, auto.
Banca Transilvania intruneste cateva note de 10 in piata romaneasca: aflata pe locul 3 ca nivel de active intre toate bancile romanesti, este cea mai importanta banca romaneasca postdecembrista creata altfel decat prin preluarea unui patrimoniu existent; este cea mai importanta banca nepornita din Bucuresti; este cea mai importanta banca care nu a fost niciodata de stat.

Ce stiai si mai ales, ce nu stiai despre Banca Transilvania

Actionarii majoritari ai BT sunt: BERD - 15% din capitalul social, Bank of Cyprus si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.
La fel ca alte cateva banci, putine la numar, Banca Transilvania a inteles ca activitatea de productie si de servicii la nivel de IMM, chiar daca nu este singura motorul redresarii economice,  cu siguranta este un element esential din acesta. Avand deja baza - IMM-urile si micii intreprinzatori fiind destinatarii majoritatii ofertelor si promotiilor bancii - BT a devenit din 2014 chiar mult mai agresiva si mai prezenta in aceasta piata.
Nu sunt multe banci care sa ofere perioade de gratie la creditele si serviciile bancare adresate IMM-urilor, dar Banca Transilvania a inteles ca poate un mic ajutor pentru a porni treaba este de fapt tot ce le trebuie acestora: o pasuire intre momentul investititi, si cel al primelor incasari rezultate.
Practic BT nevoi personale
Creditele pentru nevoi personale de la Banca Transilvania sunt destinate oricaror tipuri de necesitati, fara a se specifica. Se acorda rapid, fara multe acte, si nu necesita garantie. Se ofera in doua variante: Practic BT cu dobanda fixa si Practic BT cu dobanda variabila.
Revenind: Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de credite rapide sau carduri de credit. Importante sunt si ofertele de asigurari, economisire-creditare plus incasare pensii si incasare salarii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Credite imobiliare - ipotecare BT
Cumperi, construiesti sau modernizezi? Teren, casa, apartament? Banca Transilvania iti finanteaza pana la 85% din costuri, cu rate etapizate pana la 30 de ani.
Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum) sau rate fara dobanda. Nu uitam nici informatiile legate de transferuri de bani, asigurari ori cumparaturi si plata facturilor de utilitati.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar
 
Credite rapide strainatate
Orar: Luni – vineri: 8.00 – 16.30; Sambata: 8.30 – 11.30
Roma, Via Baldo degli Ubaldi 184 B
Tel.: (+39) 06.8880.5262
Fax: (+39) 06.8880.5266
Director: Andrei Has
Email: andrei.has@bancatransilvania.ro
italia@bancatransilvania.ro
Cod SWIFT: BTRLRO22
Web: https://italia.bancatransilvania.ro/
Pachete de oferte:
Basic: Cont curent in euro si lei; Internet Banking si Card euro
Plus: Componentele Basic + asigurare de viata
Premium: Pachetul Basic + asigurare de viata Premium
Acoperire: Italia Categorie serviciu bancar: Servicii bancare romani din strainatate
Cod Swift Banca Transilvania: BTRLRO22

Si acum, pe scurt. Banca Transilvania pe scurt:

Ce stiai si mai ales, ce nu stiai despre Banca Transilvania
Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Multitudinea de oferte si servicii destinate IMM-urilor se combina foarte bine cu prod.

Din aceeasi categorie:

Rata dobanzii la bancile straine
Care sunt bancile straine cu dobanzi bune si conditii decente de acordare? O sa va mirati, dar nu s8nt deloc cele la care v-ati fi asteptat. O ...

Totul despre Bancpost
Bancpost - infiintata initial in 1991 in urma si preluarii unui segment al activelor RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romanie ...

Din alte categorii:

Institutii Financiare Nebancare
Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numele) creditelor bancare, pastram o mica sectiune destinata zonei d ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...