Credit counsel

Articole

Oferte

Banca Romaneasca - banca pentru tine

Banca Romaneasca - banca pentru tine Cele mai multe produse de creditare oferite de catre Banca Romaneasca sunt din categoria creditelor pentru nevoi personale, acordate rapid si fara garantii, utilizabile atat in scop de consum si achizitii, cat si, daca este cazul, pentru refinantarea altor credite.
Imprumuturile Banca Romaneasca se acorda atat in sistem de dobanda variabila - avantajoase pentru moment in special pentru creditele in Euro, cat si cu dobanda fixa - perfecte pentru imprumuturi in lei, in conditiile in care ROBOR a intrat intr-o lunga perioada de crestere progresiva.
Desigur, pe langa creditele de nevoi personale, Banca Romaneasca ofera credite imoboliare cu garantie ipotecara sau in programul Prima Casa, cat si carduri si overdraft.

Banca, oferta, promotii - tot ce trebuie sa stii, pe scurt

Banca Romaneasca a fost infiintata in anul 1992 ca banca comerciala universala, in totalitate cu capital privat, largindu-si treptat gama de produse si servicii, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor partenerilor sai de afaceri.
Incepand cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din Romania. Pentru prima data in Romania, o banca a fost implicata in servicii de transfer electronic de bani in toata lumea. In 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locatii, acum fiind oferite prin 176 de locatii in toata tara.
Conducerea pe baze prudentiale este evidentiata de initiativa conducerii bancii de a incheia polite de asigurare pe piata londoneza de asigurari, sub egida grupului Lloyd's, incepand cu anul 1997. In consecinta, Banca Romaneasca a fost prima banca romaneasca asigurata impotriva riscurilor de frauda, erori si omisiuni.
In 1999, Fondul Romano-American de Investitii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu institutiile financiare internationale, ceea ce i-a permis sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii romanesti.
In octombrie 2003, National Bank of Greece a achizitionat de la Fondul Romano-American de Investitii 81.65% din capitalul social al Bancii Romanesti, devenind astfel actionar majoritar. Includerea bancii in Grupul NBG a reprezentat una dintre cele mai semnificative etape din istoria Bancii Romanesti si o garantie pentru o pozitie importanta pe piata si pentru o dezvoltare strategica pe termen lung a acesteia.
Banca Romaneasca si-a imbunatatit constant gama de produse si servicii in vederea dezvoltarii activitatii, atragerii de noi clienti dar si loializarii celor existenti prin campanii de promovare si produse competitive.
In vederea cresterii bazei de clienti, Banca Romaneasca a implementat un program de dezvoltare a retelei astfel incat, in prezent, opereaza o retea formata din 109 unitati teritoriale si 5 centre de afaceri, oferind servicii de calitate clientilor sai.
Politica bancii este de a-si dezvolta canalele de distributie a serviciilor si produselor si de a-si imbunatati permanent activitatea, mentinand in acelasi timp o abordare prudenta din punct de vedere al riscului.

Si acum, pe scurt. Banca Romaneasca - banca pentru tine:

Banca, oferta, promotii - tot ce trebuie sa stii, pe scurt
Imprumuturi bancare cu raspunsul in aceeazi zi a depunerii cererii, fara adeverinta de venit pentru salariati si pensionari, cu sau fara garantii ipotecare.

Din aceeasi categorie:

Idea Bank - Banca anului
Abia intrata pe piata romaneasca, IDEA BANK (capital polonez), tinteste sa devina una dintre primele 10 bani ale Romaniei in cel mult 3 ...

Banca Transilvania pe scurt
Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Multitudinea de oferte si servicii destinate IMM-urilor se combina foarte bine ...

Din alte categorii:

eCredit - calcul rate eMAG
eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara or ...

Garanti Credite de Consum - IFN pentru nevoi personale
Deja de 5 ani Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre p ...