Credit counsel

Articole

Oferte

Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii

Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activelor.
In urma privatizarii cu succes din 1999, devenind parte a Groupe Societe Generale , a implementtat conceptul de Banca Unibversala, intrunind cele trei mari categorii de servicii: retail (persoane fizice si PFA), Coporate & Investment (mari companii si multinationale) si servicii specializate - bancare si nebancare: leasing (operational si financiar), management flote auto, credite de consum si credite in magazine, asigurari, pensii si altele.

Desi are printre cele mai mari preturi la servicii, calitatea este impecabila

BRD in anul 2014 isi va consolida pozitia a 2-a in topul bancar al Romaniei, iar daca marele concurent BCR nu va avea o strategie activa si chiar agresiva pe piata creditarii, poate ca va ataca si pozitia 1-a.
In marea tentativa de redresare economica prin repornirea consumului se pune foarte mare accent pe cresterea veniturilor persoanelor fizice, dar numai cateva banci, printre care si BRD inteleg rapid ca satisfacerea nevoilor crecande ale oamenilor se poate face durabil doar pe baza ofertei interne - prin productie in special la nivelul IMM-urilor. Fara a neglija ofertele pentru credite de nevoi personale, banca a inceput sa isi creasca eforturile in sectorul productiei si serviciilor de nivel mic si mediu - IMM-urile.
Prima Casa prin BRD
Creditul ipotecar Prima Casa - acum iti poti cumpara (sau chiar construi) prima ta casa, cu adevarat a ta. Un credit special, cu garantii de stat, si dobanzi mici, mult mai mici decat eram obisnuiti la asemenea credite.
Un intelept spunea: Daca chiar doresti ceva in aceasta viata trebuie sa muncesti pentru a obtine acel lucru. Acum, liniste, sunt pe cale sa anunte numerele castigatoare la loterie (Dan Castellaneta).
Revenind: Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de refinantare alte imprumuturi sau finantare IMM-uri. Completam si cu detalii despre bancomate, transferuri de bani plus cumparaturi si incasare salarii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit Prima casa
 
Credite rapide BRD
Nici nu ai zice ca este un produs bancar: creditul Expresso Instant de la BRD ! Un credit la preturi bancare, acordat la fel de usor ca cele nebancare.
Un intelept spunea: Bancherul este un tip care iti imprumuta umbrela pe timp cu soare, dar o vrea inapoi in minutul in care incepe sa ploua (Mark Twain).
Revenind: Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de credite nevoi personale sau finantare IMM-uri. Ne referim de asemenea si la serviciile de leasing, economisire-creditare si carduri de debit si plata facturilor de utilitati.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
BRD credit auto
Fie ca este un automobil nou, fie ca este second-hand, din Romania sau de import, chiar daca costa si 40000 euro, BRD finanteaza 100% prin noul Credit auto. Nu ajunge? Mai mult, poti ca timp de 6 luni sa ai gratie - achiti doar dobanda, comisioanele si asigurarea.
Un intelept spunea: Daca vrei sa elimini zgarcenia, trebuie ma intai sa elimini pe mama ei... luxul (Cicero).
Revenind: Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  credite rapide sau rate fara dobanda. Atragem atentia si asupra serviciilor de bancomate, asigurari de asemenea incasare salarii si schimburi valutare.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit auto
Cod Swift BRD: BRDEROBU

Si acum, pe scurt. Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii:

Desi are printre cele mai mari preturi la servicii, calitatea este impecabila
Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activelor.

Din aceeasi categorie:

Coduri Swift Romania A-B
Standardul international ISO 9362, cunoscut mai bine ca SWIFT-BIC / cod BIC / SWIFT ID sau code SWIFT defineste un format standard al Codurilor de Identific ...

Banca Romaneasca - banca pentru tine
Cele mai multe produse de creditare oferite de catre Banca Romaneasca sunt din categoria creditelor pentru nevoi personale, acordate rapid si fara garant ...

Din alte categorii:

eCredit - calcul rate eMAG
eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara or ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...