Credit counsel

Articole

Oferte

Banca Comerciala Romana - cum sa fii No 1

Banca Comerciala Romana - cum sa fii No 1 BCR este printre cele mai vechi si mai serioase institutii bancare din Romania. Aparent, are o istorie scurta, fiind infiintata legal in 1990, dar de fapt infiintarea s-a realizat prin separarea institutionala a Bancii Nationale a Romaniei (actualul BNR a pastrat activitatea de reglementare si control, in timp ce BCR a preluat activitatile comerciale).
Din anul 2006 BCR devine parte a grupului  Erste, una dintre cele mai importante institutii financiare din Europa, cu aproape 17,5 milioane clienti in opt tari, infiintata in 1819 ca prima banca de economii din Austria (www.erstegroup.com).

Retea de unitati imensa, servicii universale, calitate si costuri bune

Anul incepe ca de obicei cu Banca Comerciala Romana  pe prima pozitie in topul bancilor romanesti, si se anunta a fi unul foarte bun atat pentru banca, cat mai ales pentru clientii sai.
Gama de produse si servicii ale bancii este completa, iar cele mai clare avantaje sunt aria de acoperirie cu sucursale si ouncte de prezenta de neegalat, sistemul ultraperformant de comunicatii si rapiditatea deciziilor.
Suntem convinsi ca BCR, profitand de inceputul unei perioade mai bune din punct de vedere economic, in care pe toate plafoanele se incearca redresarea consumului, isi va spori implicarea in segmentul persoanelor fizice. Preconizam ca aceasta crestere se va axa atat pe partea imobiliar-ipotecara - speram si prin mai multe credite noi, nu doar in jona refinantarii altor imprumuturi, cat si pe cea a creditelor de nevoi personale.
Divers BCR
La creditul DIVERS BCR beneficiezi de o oferta de exceptie. Poti obtine banii de care ai nevoie la costuri reduse, rapid si simplu, acum %diversbcr%doar cu buletinul si la BCR!
Un imprumut rapid, din categoria celor de consum - nevoi personale: banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre credite rapide nevoi personale sau rate fara dobanda. Ne referim de asemenea si la serviciile de economii, leasing sau internet banking si incasare pensii.
MAXICREDIT BCR
E mai usor sa iti pui planurile in aplicare fara chitante si facturi de justificare cu creditul de nevoi personale cu ipoteca MAXICREDIT BCR.
Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  credite rapide sau refinantare alte imprumuturi. Atragem atentia si asupra serviciilor de depozite, bancomate ori plata facturilor de utilitati si cumparaturi.
Credite refinantare
Orice credite ai avea la alte banci, cat timp ai un istoric bun (nu esti in Biroul de credit), poti face rapid o refinantare la BCR, cu numeroase avantaje (poti obtine bani in plus, ai o singura rata - mai mica, poti alege dobanda fixa in prima parte a creditului). In plus, daca vii cu salariul la BCR primesti o reducere de dobanda.
Adaugam acestui produs, in randurile urmatoare, si altele similare sau asemanatoare, specializate in  credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum) sau credite nevoi personale. Importante sunt si ofertele de capitalizare dobanzi, economii precum si schimburi valutare si internet banking.
Creditul CASA MEA de la BCR
Refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare pe care le aveti la alta banca, reducerea dobanzii cu 0,5% daca ai salariul la BCR, riscul valutar zero.
Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  imprumuturi bani sau credite rapide. Completam si cu detalii despre economisire-creditare, depozite de asemenea conturi curente si plata facturilor de utilitati.
BCR Prima casa
Programul Prima casa de la BCR nu difera substantial de ce se intampla la aproape oricare alta banca inscrisa in program, dar ceva ajuta la alegerea acestei banci: cea mai mare banca, prezenta practic oriunde in tara, si de la care stii aproape sigur ca nu isi schimba nici sediile, nici conditiile peste noapte. Si la care stii cu siguranta 100% ca va continua programul Prima casa.
Nu putem sa prezentam acest produs fara a intra in descrierea altora de acest tip, si chiar din cele similare, de tip finantare IMM-uri sau imprumuturi bani. Aducem in atentie in plus si detaliile despre transferuri de bani, economisire-creditare si incasare salarii si conturi curente.
Divers BCR nevoi personale pentru pensionari
Am mai descris produsul credt nevoi personale in trei acte de la BCR, iar varianta pentru pensionari aduce o mica diferenta: in locul adeverintei de salariu trebuie sa aduci cel mai recent talon de pensie, iar pe langa acesta, decizia de pensionare definitiva si o factura de utilitati.
Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  rate fara dobanda sau carduri de credit. Completam si cu detalii despre leasing, asigurari de asemenea incasare pensii si carduri de debit.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credite pentru pensionari
Cod Swift BCR: RNCBROBU

Si acum, pe scurt. Banca Comerciala Romana - cum sa fii No 1:

Retea de unitati imensa, servicii universale, calitate si costuri bune
BCR este printre cele mai vechi si mai serioase institutii bancare din Romania.

Din aceeasi categorie:

Coduri Swift Romania A-B
Standardul international ISO 9362, cunoscut mai bine ca SWIFT-BIC / cod BIC / SWIFT ID sau code SWIFT defineste un format standard al Codurilor de Identific ...

Libra Internet Bank - singura oferta 100% online
Creditul bancar 100% online de la Libra Internet Bank se poate obtine in cateva minute, fara niciun drum la banca, fara adeverinte sau declaratii. Direct ...

Din alte categorii:

Ofertele Idea Leasing IFN
Idea Leasing IFN, partener al IDEA Bank, vine langa noi cu oferte speciale pentru persoane fizice, pentru omul obisnuit care isi doreste o masina, sau o ...

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri
Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani ...