Credit counsel

Articole

Oferte

Detalii si noutati AlphaBank

Detalii si noutati AlphaBank Incepand ca Banca Bucuresti, inca din 1994, din initiativa comuna a Alpha Bank Group, BERD, Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES si Greek Bottling Company (3E), in anul 2000 apare sub numele actual: Alpha Bank.
In sectorul serviciilor bancare pentru persoane fizice, banca acopera practiv toata gama. De remarcat si numeroasele promotii (exemplu: Alpha Rapid - Creditul de consum pentru nevoi personale.

Nume nou, banca veche insa, cu oferte serioase si avantajoase pentru orice categorie

O alta linie interesanta de activitate in care Alpha Bank devine activa este cea a IMM-urilor, in special pentru servicii si comert. Spre exemplu, la Alpha este singurul loc in care am vazut vreodata promovata o aplicatie online pentru solicitarea de instalare a unui POS.
In 2014 banca se anunta foarte interesata de cresterea puternica a bazei de clienti in zona de operatiuni (incasare salariu, pensie), cat si cea a instrumentelor de cumparaturi.
Ansambluri rezidentiale finantate de Alpha Bank
Prin Alpha Bank poti obtine absolut rapid si usor un credit ipotecar pentru achizitionarea unui apartament intr-unul din complexurile de locuinte pe care le-a finantat. In afara de faptul ca aprobarea creditului se face in maxim 2 zile lucratoare, iar dobanda este de doar 4,2% plus Euribor 3m, poti primi si finantare de pana la 100% - fara avans (conditia este ca tranzactia sa se faca la cel mult din 75-85% din valoarea de piata a imobilului).
Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de imprumuturi bani sau finantare IMM-uri. Completam si cu detalii despre leasing, economii precum si schimburi valutare si incasare pensii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar
 
Alpha Rapid - Creditul de consum pentru nevoi personale
Credit bancar personal cu aprobare si acordare ultrarapide, dobanda variabila pe intreaga durata de rambursare, fara avans, fara garantii, fara justificarea destinatiei. Credit acordat fie in lei, fie in euro, la dobanzi foarte bune. Fiind acordat atat de rapid, se preteaza foarte bine persoanelor care intampina probleme si situatii neprevazute, avand nevoie urgenta de bani.
Adaugam acestui produs, in randurile urmatoare, si altele similare sau asemanatoare, specializate in  carduri de credit sau finantare IMM-uri. Importante sunt si ofertele de leasing, economisire-creditare si carduri de debit si incasare pensii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
 
Alpha Auto - Creditul de consum pentru achizitia unui autoturism
Un credit interesant, din pacate acordat doar pentru achizitionarea de autoturisme noi. Totusi, este important de retinut ca merita vazute contidiile: nu exista plafon maxim, suma depinzand doar de nivelul admis de indatorare personala. In plus, o data cu acest credit, poti primi si un card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit, cu taxa de emitere zero, util atat la ATM, cumparaturi in magazin sau pe Internet.
Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  finantare IMM-uri sau imprumuturi bani. Completam si cu detalii despre asigurari, economisire-creditare si incasare pensii si cumparaturi.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit auto
Cod Swift Alpha Bank: BUCUROBU

Si acum, pe scurt. Detalii si noutati AlphaBank:

Nume nou, banca veche insa, cu oferte serioase si avantajoase pentru orice categorie
Incepand ca Banca Bucuresti, inca din 1994, din initiativa comuna a Alpha Bank Group, BERD, Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES si Greek Bottling Company (3.

Din aceeasi categorie:

Sa vedem ce este cu ING Bank
ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta ...

Coduri Swift Romania C-I
Sistemul de coduri SWIFT permite in mod direct transferul mult mai rapid al sumelor de bani in relatiile internationale. In mod concret, sistemul unifica si ...

Din alte categorii:

BRD Finance - imprumuturi nebancare BRD
BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Of ...

Cetelem BNP Paribas
Cetelem va ajuta cu cel mai simplu credit pentru nevoi personale: creditul rapid prin telefon. Cetelem, ca parte a grupului bancar - financiar intern ...