Credit counsel

Articole

Oferte

UniCredit Consumer Financing - IFN-ul Unicredit

UniCredit Consumer Financing - IFN-ul Unicredit Obiectivul UniCredit Consumer Financing este de a atinge cel mai inalt nivel de calitate al creditelor si imprumuturilor oferite: fiecare client este tratat ca un partener, oferindu-i in acest sens atentia si respectul cuvenit.
Oferta la zi:

Institutie nebancara cu oferte ca cele bancare si conditii de acordare facile

Creditul de nevoi personale fara ipoteca - Creditul de Realizari personale fara ipoteca, disponibil prin reteaua UniCredit Tiriac Bank.
Creditul in magazin - Creditul in magazin, disponibil in reteaua magazinelor partenere.
Tuturor creditelor de mai sus li se pot atasa diverse pachete de asigurare, conform optiunii aplicantului
Care sunt avantajele?
- Comisionul de analiza dosar, comisionul de administrare credit si compensatia de rambursare anticipata sunt 0 lei*.
- Aprobarea creditului este rapida, fara sa iti incurce planurile deja stabilite.
- Venitul minim acceptat este de 450 lei, pentru un credit cu valoare maxima de 6.500 lei.
- Prima rata o platesti dupa minim 30 de zile de la obtinerea finantarii.
- Poti opta pentru un pachet de asigurare de viata facultativa cu acoperire complexa: deces din orice cauza, invaliditate, incapacitate temporara de munca si somaj (conform conditiilor din contractul de asigurare).
*La creditele cu dobanda variabila compensatia de rambursare anticipata este de 0 lei conform legii.
Orice ti-ai propus sa faci - sa redecorezi camera atunci cand astepti un copil, sa-ti organizezi nunta pe care ai visat-o, sa reutilezi bucataria ca sa pregatesti ospete pentru toti prietenii, sa repari masina de colectie mostenita de la bunici - UniCredit Consumer Financing a pregatit pentru tine Creditele de realizari personale in lei, cu dobanda fixa sau variabila.
Creditul de Realizari personale fara ipoteca: pana la 20.000 euro (90.000 RON) pe care ii puteti utiliza in remobilarea locuintei, investitii pe bursa sau o excursie in Bora Bora. Sunt bani pe care ii puteti cheltui cum doriti. Creditul de Realizari personale fara ipoteca este oferit de Unicredit Consumer Financing, prin intermediul sucursalelor Unicredit Tiriac Bank S.A.
Creditul pentru Refinantare fara ipoteca este creditul de care ai nevoie daca incerci sa acoperi o datorie bancara mai vechie si mai putin avantajoasa. Iar daca ai nevoie sa refinantezi un card de credit sau un descoperit de cont, iti recomandam Creditul pentru Refinantare Expres.

Si acum, pe scurt. UniCredit Consumer Financing - IFN-ul Unicredit:

Institutie nebancara cu oferte ca cele bancare si conditii de acordare facile
Unicredit IFN ofera credite de nevoi personale fara destinatie declarata si fara ipoteca, precum si credite in magazin si credite auto, acestea din urma prezen.

Din aceeasi categorie:

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale
Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie mini ...

Institutii Financiare Nebancare
Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numele) creditelor bancare, pastram o mica sectiune destinata zonei d ...

Din alte categorii:

Creditul Habitat de la BRD
Acum ai loc si pentru pasiunile tale, in casa noua, cu creditul ipotecar/imobiliar Habitat destinat unor proiecte diverse: achizitie, constructie, terminare ...

Creditul Cumpara locuinta ta de la OTP Bank
Oriunde ai fi, te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa. OTP Bank iti deschide drumul catre casa ta, prin creditul ipotecar in lei sau eu ...