Credit counsel

Articole

Oferte

Institutii Financiare Nebancare

Institutii Financiare Nebancare Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numele) creditelor bancare, pastram o mica sectiune destinata zonei de creditare nebancara, in special datorita legaturilor si increngaturilor existente intre cele doua domenii.
Prin natura reglementarilor, o banca nu poate intra in activitati de leasing. Ce au facut bancile in acest caz? Au deschis fiecare cate un IFN specializat. Multe banci insa au deschis si alte IFN-uri proprii, sttic pentru activitati de creditare si imprumuturi bani.

Oferte cu dobanzi putin mai mari decat la banci, dar mai usor de obtinut

BRD Finance
Parte a grupului BRD, BRD Finance ofera o serie de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Oferta include credite de consum si nevoi personale, carduri de credit si credite auto.
Un intelept spunea: "Banii sunt ca un al saselea simt- si nu poti folosi celelate cinci simturi fara el" (William Somerset Maugham).
Revenind: Adaugam acestui produs, in randurile urmatoare, si altele similare sau asemanatoare, specializate in  credite nevoi personale sau internet banking. Importante sunt si ofertele de economii, rate fara dobanda sau leasing si incasare pensii.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
BT Direct
BT Direct IFN SA apartine de Banca Transilvania, si se ocupa de credite de consum, de achizitie bunuri si pentru nevoi personale, pentru orice tip de clienti. Termen scurt, dobanzi mai mari decat la banca, dar acceptabile, si acordare rapida cu acte putine.
Un intelept spunea: "Bancherul este un tip care iti imprumuta umbrela pe timp cu soare, dar o vrea inapoi in minutul in care incepe sa ploua" (Mark Twain).
Revenind: Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la fel de interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de credite nevoi personale sau economii. Aducem in atentie in plus si detaliile despre conturi curente, leasing ori internet banking si rate fara dobanda.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale
EFG RETAIL SERVICES IFN S.A.
Parte intr-un fel a grupului Bancpost, despre EFG nu se stie mare lucru. Poate cel mai bine se aude de asocierea cu ERB (patronati comun) - operatorul cardurilor Eurolines.
Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  credite rapide sau refinantare alte imprumuturi. Atragem atentia si asupra serviciilor de depozite, bancomate ori plata facturilor de utilitati si cumparaturi.
Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale

Si acum, pe scurt. Institutii Financiare Nebancare:

Oferte cu dobanzi putin mai mari decat la banci, dar mai usor de obtinut
Anul 2018 incepe cu o noutate, care face ca legaturile dintre domeniul bancar si cel nebancar sa devina si mai stranse.

Din aceeasi categorie:

eCredit - calcul rate eMAG
eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara or ...

Garanti Credite de Consum - IFN pentru nevoi personale
Deja de 5 ani Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre p ...

Din alte categorii:

Creditul Habitat de la BRD
Acum ai loc si pentru pasiunile tale, in casa noua, cu creditul ipotecar/imobiliar Habitat destinat unor proiecte diverse: achizitie, constructie, terminare ...

Creditul Casa Ta Ibiza Sol de la Raiffeisen Bank
Visele nu raman doar vise cu oferta speciala de la Raiffeisen Bank. Casa luxoasa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta datorita finantarii cu dob ...