Credit counsel

Articole

Oferte

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri

FINS - credite pentru studenti si pentru tineri Prin programele de finantare a studiilor oferite de catre FINS IFN s.a. se acorda pana la 12000 euro pentru un an de studii sau 18000 euro pentru doi ani de stdiu, pentru studentii romani care aplica si sunt acceptati la un program de master intr-una din universitatile europene inscrise in top 200.
Cele mai multe dintre aceste universitati la care puteti acum studia cu ajutorul creditelor pentru studenti si tineri se afla in Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Danemarca, Italia, Spania, Austria, Belgia, Suedia, Norvegia sau Elvetia.
Cand veti rambursa creditul? Cand sunteti gata, adica dupa finalizarea studiilor si obtinerea unui job!

Cine poate primi un credit pentru tineri si studenti?

Pentru tinerii care doresc sa urmeze un program master de prestigiu in Europa, dar nu au banii necesari pentru acoperirea taxelor de scolarizare si a cheltuielilor curente, solutia vine de la FINS IFN s.a.: finantare de pana la 12000 Euro pentru un an de studii sau 18000 Euro pentru programele de 2 ani.
Imprumutul pentru studii este destinat unei arii foarte largi de cheltuieli necesare studentilor, incluzand taxe de scolarizare, costul vietii (locuinta si masa, inclusiv avans sau depozit pentru chirie), carti si materiale didactice, laptop nou sau tableta, asigurari medicale, transport, urgente si alte cheltuieli neprevazute.
Alte avantaje: dobanda accesibila, fara dovada de venit, fara giranti, fara garantii si fara costuri pentru rambursare anticipata.
Acordarea imprumutului se face in urma unui sistem de evaluare bazat pe dosarul de admitere la universitate. Conditiile principale sunt ca solicitantul sa fie acceptat la un program de master la una dintre universitatile din top 200 european, intr-o alta tara decat cea in care au fost finalizate studiile universitare. De asemenea, pentru a putea obtine acest credit pentru studii este obligatoriu sa nu figurati ca restantier al vreunei institutii financiare, banca sau IFN.
Alte criterii de evaluare:
- reputatia universitatii si a programului de studiu in care studentul este acceptat;
- rapoarte de angajabilitate publicate de respectiva universitate;
- natura studiilor in sectoare economice cu potential mare de angajabilitate;
- reputatia programelor de studii anterioare;
- performanta academica anterioara;
- stagii de practica sau experienta de munca anterioara;
- mobilitate si experienta internationala;
- activitati extrascolare si eventuale certificari profesionale.
La final, angajamentul FINS IFN s.a.: Te asteptam sa-ti gasesti jobul potrivit inainte de a incepe sa rambursezi creditul!. Asteptam cu nerabdare inceperea procesului de creditare pentru a afla concret ce inseamna acest angajament, pentru moment nu avem alte detalii.

Si acum, pe scurt. FINS - credite pentru studenti si pentru tineri:

Cine poate primi un credit pentru tineri si studenti?
FINS IFN s.a. este prima societate de credit romaneasca specializata in credite pentru studii si imprumuturi pentru tineri - pana la 12000 euro pe an.

Din aceeasi categorie:

BRD Finance - imprumuturi nebancare BRD
BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Of ...

Cetelem BNP Paribas
Cetelem va ajuta cu cel mai simplu credit pentru nevoi personale: creditul rapid prin telefon. Cetelem, ca parte a grupului bancar - financiar intern ...

Din alte categorii:

Creditul Imobiliar de la Credit Europe Bank
Credit pentru achizitie imobile aflate in proprietatea/ipotecate in favoarea Bancii. Flexibilitate: obtinerea preaprobarii din punct de vedere al veniturilo ...

Creditul Casa Ta Ibiza Sol de la Raiffeisen Bank
Visele nu raman doar vise cu oferta speciala de la Raiffeisen Bank. Casa luxoasa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta datorita finantarii cu dob ...