Credit counsel

eCredit - calcul rate eMAG

eCredit - calcul rate eMAG eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara orice, oricand, de oriunde, si marfa ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp. Poti plati direct cu card pe site, dar poti achita si ramburs, cand primesti coletul acasa. Iar cel mai important pentru tine, cand banii nu ajung pentru ce iti doresti, este ca poti achita foarte usor in rate - imprumutul eCredit eMAG este cel mai simplu sistem, online, fara multe acte, prin Cetelem sau BRD Finance (imprumuturi nebancare), sau Raiffeisen (creditare bancara).

Pe scurt:

Cumperi azi orice iti doresti, apoi platesti linistit in rate egale cu dobanda mica prin eCredit Cetelem, BRD Finance sau Raiffeisen

Aprobarea cumpararii in rate de la eMAG prin eCredit

Cel mai simplu si mai comod credit nevoi personale: eCredit de la eMAG. Nu ai de facut niciun drum, comanda o plasezi online, si o data cu produsele, iti vine acasa si contractul de imprumut. Banii nu trec prin mana ta, deci esti ferit de tentatii. Comanda o plasezi pe site-ul eMAG, asa ca alegi in liniste si vezi cat va fi rata pentru ce ai ales.
Daca ai un card de cumparaturi de la una din societatile bancare sau IFN cu care eMAG are contract, poti cumpara direct in rate fara dobanda. Daca nu, alege eCredit eMAG rate cu buletinul - ca la un credit nevoi personale: completezi datele, esti contactat imediat, si daca te incadrezi (vezi mai jos detalii eMAG rate acte necesare), gata: produsele vin direct la tine acasa.
De la eMAG prin eCredit poti cumpara orice in rate: telefoane, televizor, frigider, calculator sau laptop, mobilier, asigurari, chiar si bunuri de larg consum.
Daca ai de facut cumparaturi serioase de la eMAG, spre exemplu sa iti dotezi si utilezi complet o casa noua (televizoare, calculatoare, frigider, congelator, aer conditionat, aspirator, robot de bucatarie etc), si ajungi de exemplu la o suma totala a produselor de 10000 lei, in sistemul de rate eMAG prin eCredit Cetelem - rate le 5 ani, rata lunara de plata va fi de 342.16 lei - vezi detalii Cetelem eMag.
Cu siguranta va trebui sa ai acasa o adeverinta sau o alta dovada de venit, pe langa cartea de identitate. Dupa ce finalizezi comanda pe site-ul eMAG vei fi contactat rapid, dai corect toate detaliile cerute, si asta este tot: a doua zi lucratoare vin la tine acasa produsele, impreuna cu contractul de credit.
Tot ce vrei este acum la indemana ta: telefoane in rate, electrocasnice, electronice, audio-video si IT. Nu conteaza unde locuiesti, produsele vin la tine, iar ratele pot fi platite foarte simplu, la CEC, in punctele Payzone sau PayPoint, prin debit direct sau transfer bancar online.
Pana aici am detaliat sistemul de rate de la eMag prin intermediul Cetelem. Acum insa, doriti sa comparati ratele Cetelem cu sistemul similar furnizat prin intermediul BRD Finance - imprumuturi nebancare Banque Societe Generale? Vizitati pagina BRD Finance - rate eMag.
Update 2018: de curand eMag a completat sistemul eCredit cu o oferta asimilara de rate prin intermediul cardurilor Raifeissen, vom reveni cu detalii.

Oferte asociate:

  • Credit Expresso Instant BRD » Credit Expresso Instant BRD
    Acordare in 24 de ore pentru maxim 5000 lei, pana la 5 ani si 6 luni perioada de gratie - credit rapid pentru nevoi personale in lei cu dobanda fixa...
  • FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen » FlexiPlus garantat cu ipoteca Raiffeisen
    Ai dobanda speciala daca iti primesti salariul la Raiffeisen, plus 3 luni pauza la plata ratei dupa primele 6 scadente lunare, 0 avans, fara facturi...
  • Credit rapid bancar fara adeverinta » Credit rapid bancar fara adeverinta
    Dobanda mica, acte putine, aprobare in regim de urgenta, sume mari dar la costuri mici: cel mai ieftin credit bancar fara adeverinta...

Din aceeasi categorie:

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor ...

Institutii Financiare Nebancare
Desi acest site este destinat in principiu (de fapt in clar, dupa cum ii spune si numel ...

Din alte categorii:

Cel mai bun credit imobiliar 2018
Cel mai bun credit imobiliar / ipotecar: care banca ofera cele mai bune conditii? Daca ar ...

Cel mai bun credit imobiliar 2018
Cel mai bun credit imobiliar / ipotecar: care banca ofera cele mai bune conditii? Daca ar ...