Credit counsel

Articole

Oferte

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale

BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie minima si Transparenta totala. BT Direct este o institutie financiara nebancara, fondata in 2003 si este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Structura actionariat: 100% Grupul Financiar Banca Transilvania (SC Banca Transilvania SA, SC BT Investments SRL, SC BT Leasing Transilvania IFN SA).

Imprumuturi nebancare avantajoase prin sucursala IFN a Bancii Transilvania

Obiectul de activitate este finantarea clientilor, persoane fizice, ce doresc satisfacerea nevoilor curente prin intermediul creditelor de consum. Misiunea firmei este de a deveni si de a fi recunoscuti drept o companie nationala cu cele mai convenabile servicii de finantare pe piata creditelor de consum.
Daca sunteti in situatia de a avea nevoie rapida de bani, sau doriti sa cumarati rapid un bun de folosinta indelungata (electronice si electrocasnice, IT si telefoane), sau v-ati hotarat sa renovati rapid locuinta, tot cea ce va trebui sa faceti este sa apelati la finantarea BT Direct - IFN-ul apartinand Banca Transilvania, care va ofera cea mai ieftina, rapida si accesibila solutie prin sistemul de finantare practicat.
Oricare ar fi nevoia dumneavoastra, BT Direct a creat programe financiare care sa va scuteasca de drumuri multe sau acte multe, obtinand astfel creditul intr-un timp cat mai scurt si fara ca acest lucru sa va afecteze considerabil venitul lunar.
Suma finantarii oferite de catre BT Direct depinde in principal de venitul dumneavoastra lunar si perioada pentru care doriti sa faceti creditul.
Criteriile de eligibilitate ale BT Direct pentru acordarea unui credit de nevoi personale:
a.  Perioada de creditare este maxim 60 de luni;
b.  Avansul: nu este obligatorie plata unui avans;
c.  Girant: nu este nevoie de girant, imprumutul se acorda fara garantii;
d.  Dobanda si comisioanele/taxele practicate sunt cele valabile la momentul solicitarii finantarii.

Si acum, pe scurt. BT Direct IFN - cel mai simplu credit de nevoi personale:

Imprumuturi nebancare avantajoase prin sucursala IFN a Bancii Transilvania
Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie minima s.

Din aceeasi categorie:

ERB Retail Services - Carduri EuroLine
ERB Retail Services este o institutie financiara non-bancara, lider pe piata creditelor de consum din Romania, specializata in acordarea de finantari la ...

eCredit - calcul rate eMAG
eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara or ...

Din alte categorii:

MasterCard WIZZ Bancpost
Calatoresti mult, lucrezi in afara si vrei sa iti vezi familia mai des, sa nu lipsesti la ziua de nastere a mamei sau la serbarea de sfarsit de an a copilul ...

Creditul Habitat de la BRD
Acum ai loc si pentru pasiunile tale, in casa noua, cu creditul ipotecar/imobiliar Habitat destinat unor proiecte diverse: achizitie, constructie, terminare ...