Credit counsel

Articole

Oferte

Promotie ING Personal - credite rapide

Promotie ING Personal - credite rapide

Pana in luna mai beneficiezi de zeci de premii la accesarea unui credit rapid ING Personal

In perioada promotiei (pana pe 5 mai) se trage la sorti cate un premiu in valoare echivalenta a creditului accesat (dar maxim 20000 lei).
Premiu garantat acordat rapid si fara tragere la sorti: 100 de lei pentru creditele de refinantare a imprumuturilor de la alte banci.
Nu uitati: daca luati salariu pe cont la ING beneficiati de si mai multe avantaje, in special de  dobanda mai mica si aprobare mult mai rapida a cererii de credit.
Daca refinantati un credit pe care l-ati luat de la o alta banca, inainte de 31-10-2011, doar suma acelui imprumut, fara bani in plus, perioada creditului ING Personal poate creste pana la 10 ani. Pentru restul formelor de imprumut, perioada maxima este de 5 ani.

De ce e bine sa iei in calcul aceasta promotie ING

Ce sume puteti obtine rapid de la ING prin aceste credite? Maxim 60000 lei !
Cat costa un asemenea credit (60000 lei pe 5 ani, daca primiti salariul la ING)? Nu foarte mult: 1299,46 lei / luna, adica mai putin de 300 de euro rata. Tinand seama ca pentru 60000 de lei se pot obtine foarte multe lucruri bune, rata la acest credit rapid nu este deloc mare. Puteti renova si mobila un apartament. Puteti cumpara o masina noua, buna, sau una super la second. Se pot face foarte multe cu o asemenea suma.
Iar daca sunteti si norocosul castigator al uneia din tragerile la sorti saptamanale, si la aceeasi rata primiti credit de 20000 lei in plus, deja totul este senzational.
ING Personal clasic (in afara promotiei):
Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare. Dobanda mai avantajoasa o poti obtine daca inchei o asigurare de viata de grup emisa de ING Asigurari de Viata si:
- alegi sa iti incasezi salariul intr-un cont ING Bank sau
- iti iei un credit pe o perioada intre 1-3 ani sau
- esti client ING Bank de minim 1 an.
Valoarea ratei dobanzii: De la 9% pe an daca incasezi salariul intr-un cont ING si inchei asigurare de viata de grup, sau pana la 22,8% pe an dobanda standard fara asigurare de viata de grup
Cat pot imprumuta
-    Suma maxima: 90000 lei
-    Suma minima: 2000 lei
Co-debitor
Poti aplica impreuna cu o alta persoana pentru credit: sot/sotie, mama / tata, fiu / fiica, frate / sora, matusa / unchi (frate / sora a parintilor), nepoata / nepot (de unchi), iubit/iubita, bunica/bunic, nepoata/nepot (fiica/fiul copilului). Co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate: varsta, vechime in munca, vechime la actualul angajator, tip de venit.

Si acum, pe scurt. Promotie ING Personal - credite rapide:

De ce e bine sa iei in calcul aceasta promotie ING
Pana in luna mai beneficiezi de zeci de premii la accesarea unui credit rapid ING Personal.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide bancare versus nebancare
Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor Cea mai rapida cale de a obtine un credit ban ...

Credite rapide pentru oferte si promotii
Ati gasit o superoferta de pret la produsul pe care il visati, dar costa mult, si pana se rezolva un credit obisnuit, expira promotia? Solutia s ...

Din alte categorii:

Cel mai bun credit Prima Casa 2019
In topul Cel mai bun credit Prima Casa, primele trei pozitii sunt ocupate, in ordine, de CEC Bank, Alpha Bank si Banca Romaneasca. Un top ciudat si un pi ...

Creditul Prima casa - cele mai bune oferte
Toate bancile majore s-au inscris de la bun inceput in programul Prima casa de acordare credite ipotecare cu sprijin de la stat, si mai mult ca sigur vo ...