Credit counsel

Articole

Oferte

Promotii credite rapide BRD

Promotii credite rapide BRD

Creditul rapid Expresso BRD accesat pana in luna mai iti aduce cadouri in bani

Pentru cei care acceseaza aceste credite rapide bancare in perioada 24 martie - 4 mai , si isi aduc salariul la BRD, banca asigura garantat un premiu in bani, prin intermediul unui card cadou preincarcat cu o suma de bani - in functie de valoarea creditului contractat.
Beneficiati astfel, pe langa celelalte avantaje deosebite ale creditelor rapid Expresso de la BRD, si de posibilitatea de a face cumparaturi sau cadouri celor dragi, gratis.
Perioada aceasta a anului ne aduce la BRD o sumedenie de vesti bune. Daca faptul ca dobanzile la imprumuturi s-au redus substantial nu este de ajuns, dupa cum spuneam mai sus, acum puteti primi chiar si bani cadou !

Banca Romana de Dezvoltare - oferte si promotii

In plus, la aceasta familie de oferte de credite rapide beneficiati de comision de analiza dosar zero, iar comisionul de administrare lunara a imprumutului este tot zero.
Optional, puteti apela la o perioada de gratie de pana la 6 luni. Ce inseamna aceasta? Pe scurt, inseamna ca dupa ce ati accesat creditul, respectiv ati primit banii, timp de 6 luni nu platiti nicio rata. Practic, rambursarea creditului incepe dupa aceste 6 luni. Cu ce v-ar putea ajuta asa ceva?
In primul rand, sa ne gandim in ce situatii apelam la un credit rapid. Unii apeleaza pentru a cumpara ceva cool (smartphone, tableta, led tv, laptop...). Pentru acestia avem un singur sfat: ganditi-va bine, si, daca nu este cu adevarat nicio urgenta, mai bine analizati si alte produse de creditare - ceditele rapide nu sunt cele mai ieftine. Altii, apeleaza din nevoie, pentru ca li s-a intamplat ceva, o situatie neprevazuta care necesita cat se poate de rapid o suma mai mare de bani. Pentru acestia, o perioada de gratie de la plata ratelor este ca o mana cereasca: au timp sa rezolve problema, si sa se repuna pe picioare.
Mai exista si o categorie intermediara, a celor care au situatii relativ previzibile, dar greu de controlat, cum ar fi de pilda mobilarea unui apartament in curs de renovare. E clar ce inseamna o renovare: stim cand incepe, nu stie nimeni cand se termina. Si vine o zi cand e in sfarsit gata, asa ca dati fuga rapid la banca pentru un credit. Acestia, la fel, au mare nevoie de o perioada de respiro, si pentru ei perioada de gratie la plata creditului este o binecuvantare.
Ne intoarcem la premii. La BRD este promotie, Credite rapide cu premii in bani. Daca accesati un credit de cel mult 10000 lei, primiti un Cardul Cadourilor de la BRD cu 100 de lei pe el. Pentru credite intre 10 si 20 de mii lei, cadoul este de 150 lei, iar pentru imprumuturile care depasesc aceasta suma, cadoul este de 200 lei.
Reamintim ca aceste credite rapide au o Dobanda Anuala Efectiva (DAE) care incepe de la 11,66%, iar pentru cei care au sau aduc salariul la BRD, DAE incepe de la 10,45%.

Si acum, pe scurt. Promotii credite rapide BRD:

Banca Romana de Dezvoltare - oferte si promotii
Creditul rapid Expresso BRD accesat pana in luna mai iti aduce cadouri in bani.

Din aceeasi categorie:

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...

Credite rapide fara ipoteca
Desi dobanzile sunt ceva mai mari, aceste imprumuturi rapide fara garantii ipotecare se acceseaza usor si fara dosar cu multe acte Daca aveti po ...

Din alte categorii:

Creditul imobiliar la bancile in ascensiune
Avantajele creditelor ipotecare si imobiliare de la bancile de esalonul doi de importanta care se afla in plin proces agresiv de crestere a cotei de pia ...

Creditul Prima noastra casa de la CEC Bank
Fara comisioane din partea bancii. Perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare. Durata maxima de finantare de 30 de ani. Pot beneficia ...