Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumuturi rapide la Bancpost

Imprumuturi rapide la Bancpost

Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate

Bancpost prezinta una dintre cele mai vaste sisteme de oferta:
-    Creditul NUME PRENUME cu Vacanta
-    Creditul NUME PRENUME cu Vacanta cu dobanda fixa
-    Imprumut in baza pensiei SENIOR ACTIV
-    Creditul Auto.Mobil
-    WIZZ Bancpost MasterCard World
-    EuroLine American Express
O lista de oferte care combina credite de nevoi personale "cu vacanta", cu cardurile celebre Euroline si cu un produs asociat WizzAir - zboruri low cost... Nu mai stiu cui se adreseaza Bancpost. Desi in declaratia lor din descriere afirma ca ii intereseaza cel mai tare clientii persoane fizice cu posibilitati, cei cu venituri mari, in oferta par a se adresa mai repede unor alte tipologii de clienti tipici pentru credite.

Oferte de credite urgente in functie de dosar, de la Bancpost

Nota bene, Bancpost este prezenta cu oferte in sectorul ipotecar, inclusiv pe programul Prima casa, par a fi mult mai interesati (cel putin daca luam in considerare intensele campanii promotionale) de creditele de nevoi personale, de imprumuturile mici de bani, pe perioade scurte.
Pe ce s-ar putea baza aceasta strategie a lor? In primul rand, numarul de clienti Bancpost - posesori de carduri de debit pentru salariu, este inca foarte mare in toata tara, in special ca au fost printre primele banci care s-au axat foarte puternic pe asa ceva, inca din anii '90. Din pacate, si o spun mai mult din exerienta personala, si modul de a trata clientela a ramas destul de asemanator celui din acei ani - aici clar mai au de lucru. Cat de frumos arata in reclama modul in care se discuta cu clientii, pe atat de invers pare realitatea. Asa ca inca o data, spun sincer: nu am nici o idee ce vrea de fapt Bancpost.
Merita sa apelati la aceasta banca pentru un credit? In ciuda celor spuse mai sus, normal ca da, toate bancile din top 10 sunt suficient de mari si de serioase cat sa nu ne temem ca fac lucruri rele.
Si nu in ultimul rand, este probabil cea mai inovativa banca din acest top 10 - in termeni de promotii inovative. Sistemul de credit pentru nevoi personale cu o luna de pauza de la plata ratei in fiecare an - mi se pare o idee senzationala. Asocierea unui produs de credit cu clientii WizzAir, iarasi mi se pare o idee foarte buna.
Pentru ce este destinat cardul de credit Wizz? Bancpost spune ca pentru minivacante, vacante cu familia, iesiri la cumparaturi. Ok, bine, dar cand ma uit la conditiile minime pentru acordare? Varsta intre 23 si 65 de ani, si venituri nete de minim 500 lei ! Pai acesti oameni nu sunt in niciun caz cei care se plimba la cumparaturi, sau dau o fuga la un concert de muzica clasica..
As mai vorbi despre EuroLine American Express, cardul de credit celebru. Dar acesta nu este un produs Bancpost, ci ERB Retail Services.. Deja intra in sfera IFN, si nu asta ne-am propus sa va prezentam aici.

Si acum, pe scurt. Imprumuturi rapide la Bancpost:

Oferte de credite urgente in functie de dosar, de la Bancpost
Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate.

Din aceeasi categorie:

Credite bancare pentru restantieri
Exista banci care dau credit si unui restantier inscris in BC? Raspunsul este DA: bancile pot acorda credite inclusiv persoanelor cu restante la ...

Credite nevoi personale fara ipoteca
Acordare mult mai rapida in varianta fara ipoteca si garantii, dar pentru sume mult mai mici si mai ales la dobanzi aproape duble Creditele rapi ...

Din alte categorii:

Programul Prima Casa CEC Bank
La CEC BANK veti gasi cea mai avantajoasa oferta de credit Prima Casa, chiar daca procedurile sunt putin mai greoaie decat la alte banci comerciale. Aici ...

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Bank
Prima casa e importanta. Poate cea mai importanta. Pentru ca odata ce ii deschizi usa, deschizi o noua etapa in viata ta. E inceputul unei noi aventuri si l ...