Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank

Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit

Cele mai interesante si mai avantajoase oferte de credit de la ING sunt:
-    ING Card Complet
-    ING Credit Card
-    ING Personal
-    ING Extra'ROL

Cel mai simplu credit de nevoi personale din oferta clasica a ING

Prin "imprumuturi rapide de bani", generic, intelegem toate formele de creditare pe perioade relativ scurte, in sume mici, pentru diverse cheltuieli care nu implica investitii de capital, ci cel mult renovari, auto, ci mai ales cheltuieli pentru consum sau pentru nevoi personale.
ING bank, probabil si datorita faptului ca incearca fara succes de ceva vreme sa patrunda pe piata  creditelor ipotecare - prin programul Prima casa, incepe sa promoveze din ce in ce mai mult produsele adresate persoanelor fizice, in special pe linia creditelor de nevoi personale si a creditelor rapide de consum prin intermediul cardurilor.
Ne vom opri putin asupra unui aspect din strategia de promovare a ING, mai exact cea aferenta cardurilor de credit. Spune ING: "Cardul de credit pentru micile placeri nebugetate cu o perioada de gratie de pana la 1 an de zile". Ma mira foarte tare o asemenea abordare. Pot intelege ca exista foarte multi clienti potentiali care nu ar sta mult pe ganduri sa foloseasca un asemenea tip de imprumut pentru a cumpara o vacanta, alta geanta, pantofi sau cercei.. telefon..
Dar e bine? In primul rand pentru clienti: intr-o lume asezata pe o cultura economica solida si de traditie, poate ca se foloseste cardul pentru a cumpara asa ceva, insa nu ca un imprumut pe termen mediu, ci cel mult ca un mod normal de utilizare a fluxului de bani din bugetul propriu. Insa aici discutam de o perioada de gratie de pana la un an? Asta deja nu mai este o utilizare naturala de card, ci un imprumut pe termen mediu pentru nevoi personale sau consum. Pentru ce? Pentru bunuri de lux, mofturi, pentru lucruri pe care poate ar fi mai bine sa le cumparam doar daca avem banii, nu pe credit.
La celelalte oferte de credite, desi exista o oarecare nuantare, linia nu este mutl diferita. De pilda la ING Personal, pe langa cheltuieli mai mari, si pentru care e destul de normal sa cautam credit, se trece si "televizorul LCD".. chiar langa "facultatea copilului". Ce vrea oare ING sa ne transmita? In primul rand, se adreseaza in cu predilectie tinerilor. In al doilea rand, celor cu un anumit standard de viata spre mediu, sau mai bine zis, cu aspiratii de acest gen.
Ce castiga ING din atragerea unor asemenea clienti? In afara de o mare doza de risc - nu este niciun secret ca cei care imprumuta bani pentru telefon sau geanta.. sunt un risc de neachitare, totusi se aleg mai mult ca sigur cu un mare numar de clienti "in crestere", de oameni tineri aflati pe o panta ascendenta in cariera si in viata - viitorii clienti "buni", de valoare.

Si acum, pe scurt. Imprumuturi rapide de bani la ING Bank:

Cel mai simplu credit de nevoi personale din oferta clasica a ING
Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit.

Din aceeasi categorie:

Credit rapid online
Bancile care ofera credite rapide online prin facilitati de calcul rapid, simulare rate si depunere rapida online pentru cererile de credit Cu e ...

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...

Din alte categorii:

Creditul Alpha Housing de la Alpha Bank
Creditele Alpha Housing iti ofera posibilitatea de a alege sa: cumperi/schimbi sau construiesti o locuinta, o casa de vacanta sau achizitionezi un teren; re ...

Cel mai bun credit Prima Casa 2019
In topul Cel mai bun credit Prima Casa, primele trei pozitii sunt ocupate, in ordine, de CEC Bank, Alpha Bank si Banca Romaneasca. Un top ciudat si un pi ...