Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank

Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit

Cele mai interesante si mai avantajoase oferte de credit de la ING sunt:
-    ING Card Complet
-    ING Credit Card
-    ING Personal
-    ING Extra'ROL

Cel mai simplu credit de nevoi personale din oferta clasica a ING

Prin "imprumuturi rapide de bani", generic, intelegem toate formele de creditare pe perioade relativ scurte, in sume mici, pentru diverse cheltuieli care nu implica investitii de capital, ci cel mult renovari, auto, ci mai ales cheltuieli pentru consum sau pentru nevoi personale.
ING bank, probabil si datorita faptului ca incearca fara succes de ceva vreme sa patrunda pe piata  creditelor ipotecare - prin programul Prima casa, incepe sa promoveze din ce in ce mai mult produsele adresate persoanelor fizice, in special pe linia creditelor de nevoi personale si a creditelor rapide de consum prin intermediul cardurilor.
Ne vom opri putin asupra unui aspect din strategia de promovare a ING, mai exact cea aferenta cardurilor de credit. Spune ING: "Cardul de credit pentru micile placeri nebugetate cu o perioada de gratie de pana la 1 an de zile". Ma mira foarte tare o asemenea abordare. Pot intelege ca exista foarte multi clienti potentiali care nu ar sta mult pe ganduri sa foloseasca un asemenea tip de imprumut pentru a cumpara o vacanta, alta geanta, pantofi sau cercei.. telefon..
Dar e bine? In primul rand pentru clienti: intr-o lume asezata pe o cultura economica solida si de traditie, poate ca se foloseste cardul pentru a cumpara asa ceva, insa nu ca un imprumut pe termen mediu, ci cel mult ca un mod normal de utilizare a fluxului de bani din bugetul propriu. Insa aici discutam de o perioada de gratie de pana la un an? Asta deja nu mai este o utilizare naturala de card, ci un imprumut pe termen mediu pentru nevoi personale sau consum. Pentru ce? Pentru bunuri de lux, mofturi, pentru lucruri pe care poate ar fi mai bine sa le cumparam doar daca avem banii, nu pe credit.
La celelalte oferte de credite, desi exista o oarecare nuantare, linia nu este mutl diferita. De pilda la ING Personal, pe langa cheltuieli mai mari, si pentru care e destul de normal sa cautam credit, se trece si "televizorul LCD".. chiar langa "facultatea copilului". Ce vrea oare ING sa ne transmita? In primul rand, se adreseaza in cu predilectie tinerilor. In al doilea rand, celor cu un anumit standard de viata spre mediu, sau mai bine zis, cu aspiratii de acest gen.
Ce castiga ING din atragerea unor asemenea clienti? In afara de o mare doza de risc - nu este niciun secret ca cei care imprumuta bani pentru telefon sau geanta.. sunt un risc de neachitare, totusi se aleg mai mult ca sigur cu un mare numar de clienti "in crestere", de oameni tineri aflati pe o panta ascendenta in cariera si in viata - viitorii clienti "buni", de valoare.

Si acum, pe scurt. Imprumuturi rapide de bani la ING Bank:

Cel mai simplu credit de nevoi personale din oferta clasica a ING
Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit.

Din aceeasi categorie:

Imprumuturi bani la Volksbank
Oferte simple si clare de credit de consum - bani imprumut pentru reparatii, achizitii mici sau orice alte nevoi, personale sau de familie Cum s ...

Imprumuturi rapide la Bancpost
Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate Bancpost pr ...

Din alte categorii:

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Bank
Prima casa e importanta. Poate cea mai importanta. Pentru ca odata ce ii deschizi usa, deschizi o noua etapa in viata ta. E inceputul unei noi aventuri si l ...

Creditul Prima Casa de la Banca Transilvania
A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Pr ...