Credit counsel

Articole

Oferte

Imprumuturi prin Credit Europe Bank

Imprumuturi prin Credit Europe Bank

Bani imprumut prin cardul de credit Card Avantaj, precum si achizitii in rate de la cele mai importante magazine

Credit Europe Bank ne asteapta cu cele mai simple oferte:
-    CreditAvantaj Instant - credite fara garantii
-    Refinantare credite
-    CardAvantaj
Oricat ar munci Credit Europe Bank pe celelalte activitati bancare, raman in memoria publica prin celebrul Card Avantaj. Un produs super, in sine, mai ales prin reteaua deosebit de vasta de parteneri prin care il puteti folosi in conditii foarte foarte bune.
Ce este mai greu de aflat din promovarea bancii referitoare la intrarea in "clubul" posesorilor de CardAvantaj?  In primul rand, care sunt conditiile minime de eligibilitate.

Credit Europe Bank nu inseamna doar Card Avantaj, ci si oferte speciale de imprumuturi

In primul rand, trebuie sa aveti o sursa legala de venit, permanenta si stabila (de preferat salariu). Ca aceasta sursa de venit sa fie stabila continuu de cel putin 3 luni (exemplu: cel putin de 3 luni intregi incheiate sa lucrati la actualul loc de munca). Venitul minim net dovedibil sa fie de cel putin 602 lei. In secundar, atentie: daca aveti alte credite in derulare, venitul minim pentru a putea fi acceptat la emiterea unui CardAvantaj trebuie sa fie mai mare, cel putin cu suma ratei lunare (daca, de exemplu, aveti in curs un credit de nevoi personale, la care rata este de 100 lei/luna, si nu aveti restante, venitul minim net pe care trebuie sa il pyteti dovedi ar fi bine sa fie mai mare de 702 lei/luna).
Inca ceva foarte important: daca apelati la formularul online CardAvantaj, ar fi bine sa intelegeti ca e normal sa aveti telefonul la indemana si sa raspundeti cand veti fi sunat. Daca dupa un anumit numar de incercari nu reusiti asta, sau daca ati completat cererea de a fo contactat fara sa indepliniti conditiile minimale de mai sus.. e pacat sa intrati intr-o baza de date de clienti de evitat.
Acum.. ce se stie despre CardAvantaj?
Este de peste 10 ani pe piata, si primul card de cumparaturi care a permis achizitii in rate FARA DOBANDA.
Mai mult, este primul card romanesc cu care se pot face cumparaturi in rate fara dobanda din strainatate.
Ce inseamna aceste rate fara dobanda? In functie de magazinul partener din acre cumparati, de tipul de produs si de tipul cardului, puteti beneficia de un contract de credit cu pana la 24 de rate fara dobanda - dar atentie: se aplica DOAR daca platiti toate ratele la timp, integral.
Magazinele partenere? Peste 10000, in toata tara, in toate domeniile de activitate.
Inca o intrebare frecventa: se pot retrage la bancomat bani prin CardAvantaj? Desigur, este practic cea mai rapida modalitate de a contracta un imprumut de nevoi personale cu adevarat rapid. Dar atentie, dobanda  la asemenea retrageri este de 2,33%/luna (la fel ca la cumparaturile din magazinele nepartenere). Mult, dar mai putin decat la IFN.

Si acum, pe scurt. Imprumuturi prin Credit Europe Bank:

Credit Europe Bank nu inseamna doar Card Avantaj, ci si oferte speciale de imprumuturi
Bani imprumut prin cardul de credit Card Avantaj, precum si achizitii in rate de la cele mai importante magazine.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide la banci
Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile Cele mai rapide credite sunt in general acor ...

Credite rapide fara ipoteca
Desi dobanzile sunt ceva mai mari, aceste imprumuturi rapide fara garantii ipotecare se acceseaza usor si fara dosar cu multe acte Daca aveti po ...

Din alte categorii:

Creditul Prima Casa de la BRD
Prima casa nu se uita niciodata! Creditul ipotecar Prima Casa iti ofera posibilitatea de a cumpara prin programul Prima Casa, fie o locuinta finalizata, fie ...

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Bank
Prima casa e importanta. Poate cea mai importanta. Pentru ca odata ce ii deschizi usa, deschizi o noua etapa in viata ta. E inceputul unei noi aventuri si l ...