Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide pentru oferte si promotii

Credite rapide pentru oferte si promotii

Ati gasit o superoferta de pret la produsul pe care il visati, dar costa mult, si pana se rezolva un credit obisnuit, expira promotia?

Solutia sunt creditele rapide. Este dobanda cu un pic mai mare decat la un credit bancar obisnuit, dar diferenta se acopera prin faptul ca prindeti promotia.

Niciun imprumut bancar clasic nu iti va acorda la timp banii pentru a nu rata o super promotie la ceva ce iti doresti

De exemplu, in foarte multe magazine, in perioadele de reduceri (Luna Cadourilor, Luna lui Martisor, Luna lui Cuptor), puteti gasi telefoane la reduceri de pana la 51%, unele dintre ele absolut senzationale.
Dar e deja jumatatea lunii, si un dosar de credit, plus cat dureaza sa adunati actele, poate dura mai mult de atat daca vreti dobanda sub 10%. Solutia? Achizitionarea prin finantare - credit rapid.
Conditiile creditului rapid de la BRD Finance pentru achizitionarea de produse in rate de la iT-shirt:
- DAE incepand de la 18,15%*
- 5 ani perioada maxima de creditare
- Rata fixa pe toata perioada creditului
- Acordare rapida a creditului, in cel mult 2 ore
- Fara avans
- Asigurare optionala de viata pentru evenimente neprevazute
*in conditiile achitarii prin debit direct, pe o perioada de 60 luni, pentru sume incepand de la 4.000 lei
Prezenta pe piata romaneasca din 2004, BRD Finance a devenit rapid liderul pietei creditelor rapide pentru nevoi personale si consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei ai au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii de varf.

Si acum, pe scurt. Credite rapide pentru oferte si promotii:

Niciun imprumut bancar clasic nu iti va acorda la timp banii pentru a nu rata o super promotie la ceva ce iti doresti
Ati gasit o superoferta de pret la produsul pe care il visati, dar costa mult, si pana se rezolva un credit obisnuit, expira promotia?.

Din aceeasi categorie:

Promotie Raiffeisen la credite rapide
Bani cadou si extra-salarii pentru cei care primesc salariul la Raiffeisen si apeleaza la un imprumut rapid Flexicredit Credite rapid ...

Card bancar cu buletinul
Exista banci care faciliteaza credite rapide doar cu buletinul, in sisteme simple. Cum este posibil? Tehnic, bancile - ca si IFN-urile dealtfel, nu pot a ...

Din alte categorii:

Creditul Prima Casa de la Alpha Bank
Creditul Alpha Housing in lei acordat prin Programul Prima Casa iti ofera posibilitatea de a achizitiona o locuinta finalizata (inclusiv o locuinta construi ...

Cel mai bun credit Prima Casa 2019
In topul Cel mai bun credit Prima Casa, primele trei pozitii sunt ocupate, in ordine, de CEC Bank, Alpha Bank si Banca Romaneasca. Un top ciudat si un pi ...