Credit counsel

Articole

Oferte

Analiza credite rapide online

Analiza credite rapide online

Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste cereri

Formularele anurmitor banci, dar si ale catorva IFN-uri sunt laborioase, cu multe detalii solicitate. In unele dintre acestea se poate depune practic chiar cererea de credit, urmand ca mai dupa aprobarea imprumutului solicitat sa mergeti doar sa prezentati actele in original si sa semnati cererea si contractul.
La alte banci, ca dealtfel si la majoritatea institutiilor nebancare, se completeaza un formular simplu, scurt, in care specificati datele de contact - pe care va rugam sa le completati corect, complet, cu cea mai mare atentie - precum si in linii mari, suma dorita a creditului, perioada preferata de rambursare si eventual destinatia banilor.
Prin completarea acestor formulare online pentru credite rapide nu va angajati in niciun fel contractual, doar solicitati sa fiti contactat de cel mai potrivit angajat care sa va ajute sa alegeti cel mai bine.
Nu trebuie sa va speriati de completarea unei aplicatii online. NU va obliga in niciun fel. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa o faceti cu seriozitate - este o forma de comunicare cu o institutie financiara cu care este foarte posibil sa ajungeti in relatii contractuale. Dar in aceasta faza, practic tot ce faceti este sa solicitati mai multe informatii - o preanaliza.

Un fel de top al imprumuturilor rapide bancare si nebancare, in detalii si comparatii

Este foarte adevarat, la multe banci acest sistem este folosit si ca mijloc de preaprobare a cererilor, in special pentru imprumuturile acordabile rapid - cele de consum sau de nevoi personale, unde nu este necesara aducerea de garantii, pentru care trebuie facuta o analiza suplimentara - evaluarea bunului imobil. Dar cum spuneam, aici discutam de altceva - de creditele rapide, fara garantii.
Cele mai simple aplicatii online pentru credite sau imprumuturi contin doar 3 linii: numele, prenumele si numarul de telefon.
La BCR in aplicatie se trece in mai multe etape - doar pentru a va ajuta. Mai intai sunteti intrebati ce fel de credit doriti, ce tip, moneda, suma, apoi puteti vedea o sumulare a creditului - inclusiv graficul de rambursare, si abia dupa aceea decideti daca doriti sa discutati cu un consultant al bancii.
La BRD, dupa ce navigati in site si intrati pe pagina creditului care va intereseaza, completati un formular simplu de contact (care include adresa de email si CNP-ul, pe langa nume si telefon). In plus, puteti specifica cand si la ce ore preferati sa fiti sunati.
La Bancpost este cam la fel ca la BRD, mai putin facilitatea de a spune cand doriti sa fiti sunati.
La Raiffeisen nu gasim un fomular tip cerere de credit rapid online, dar au un formular detaliat de vreau sa fiu contactat.
La fel si la Banca Transilvania, doar ca fara niciun detaliu: nume, prenume, email, telefon. Idem la ING, doar ca in plus se cer CNP-ul, orasul si eventual sucursala cea mai apropiata. La Volksbank inca ceva in plus: sunteti intrebati ce credit v-ar interesa, plus o caseta unde puteti scrie liber ce doritisa aflati.Tot asa si la Unicredit Tiriac, mai putin partea cu ce credit doriti?.
La Garanti formularul este in mai multi pasi, fara a fi dependent in prima faza de tipul produsului (economii, credite etc), si tot asa la Credit Europe Bank.
CEC Bank, oricat de avansata ar fi, si de viitor, deocamdata nu pare a acorda nici credite rapide, nici online. Nici vreo forma de a solicita informatii online. Probabil ca va urma.
La Alpha Bank, chiar daca nu se poate face cerere online de credit, si detaliile sunt mai mult prin pdf-uri, tot trebuie sa remarcam promotia Alpha Rapid fara ipoteca imobiliara acum si cu dobanda fixa.

Si acum, pe scurt. Analiza credite rapide online:

Un fel de top al imprumuturilor rapide bancare si nebancare, in detalii si comparatii
Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste cereri.

Din aceeasi categorie:

Cum obtii rapid un credit bancar
Modalitati practice de scurtare a perioadei de acordare a unui credit bancar: cum se poate obtine cel mai rapid Bancile romanesti au din ce in c ...

Credite bancare rapide - nevoi personale
Credite bancare rapide nevoi personale pentru persoane fizice Am adunat toate informatiile necesare pentru a putea face o comparatie: ...

Din alte categorii:

Creditul Prima casa - cele mai bune oferte
Toate bancile majore s-au inscris de la bun inceput in programul Prima casa de acordare credite ipotecare cu sprijin de la stat, si mai mult ca sigur vo ...

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Bank
Prima casa e importanta. Poate cea mai importanta. Pentru ca odata ce ii deschizi usa, deschizi o noua etapa in viata ta. E inceputul unei noi aventuri si l ...