Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide online

Credite rapide online

Cea mai rapida modalitate de depunere a cererii de credit este internetul - creditul online

Facilitatile online asociate creditarii, in functie de adancimea canalului si de tipul institutiei, variaza destul de mult. Calculatoare online, sau simulatoare online de credite: majoritatea bancilor si a celorlalte institutii financiare de credit.
Depunerea online a cererii de credit: multe dintre banci, precum si cele mai importante IFN. Am, abordat subiectul luna trecuta (vezi povestea ), vom afla insa mai jos cat de oficiala este aceasta cerere, diferentele de la caz la caz fiind mari.

Modalitati rapide de obtinere online a imprumuturilor bancare si nebancare

Aprobarea online a creditului: foarte putine IFN practica asa ceva, dar se poate, inclusiv cu plata imediata a creditului direct pe card.
Incepem detaliile cu o explicatie: nu exista decat cateva exemple care sa insemne cu adevarat "credite online". De fapt este vorba despre modalitati online de comunicare intre client si banca / IFN: obtinere de informatii despre credit (premergatoare depunerii cererii, asociate depunerii, sau ulterioare - faze contractuale); depunere online a cererii de credit, cu sau fara posibilitatea de depunere online a documentelor necesare; obtinerea aprobarii (preaprobare / aprobare pana la dovada actelor / aprobarea finala a imprumutului).
Fiecare banca are politici diferite. De cativa ani, nu multi, bancile au preluat din tehnicile comerciale ale IFN-urilor: pun la dispozitie formulare online, cele mai multe insa cu explicatia "si va sunam noi in cel mai scurt timp". Deci de fapt nu se depune real o cerere de credit, ci mai mult se face o declaratie de intentie, detaliile discutandu-se initial telefonic. Cu siguranta insa ca telefonic veti fi invitat la ei la sediu. Care e atunci avantajul?
Avantajele creditelor rapide online: simulatorul de credite iti da ocazia, inainte de a incepe sa aduni acte si sa stai pe la ghisee, sa afli ce credit ti se potriveste (si iti poti permite); chiar daca depunerea cererii online este urmata de procedura "standard", cel putin cand vei fi contactat de catre banca vei discuta direct cu persoana potrivita, care iti stie deja cererea si situatia, salvand astfel foarte mult timp si, mai ales, evitand astfel o serie de posibile neintelegeri. In plus, in multe din aplicatiile de credite ale bancilor, se specifica deja si venitul minim necesar,si ce acte trebuie aduse, iar asta va poate ajuta cu adevarat foarte mult, sa nu pierdeti timpul unde nu aveti loc.
Cum spuneam, exista institutii financiare unde se poate merge chiar mai departe de atat: se pot depune serios cererile, cu atasarea documentelor doveditoare. Da, exista, dar nu la banci, si nu ieftin, ba chiar deloc ieftin: e vorba de celebrele imprumuturi rapide nebancare pana la salariu.
Este mai rapid un credit online decat sa mergeti clasic la banca sa stati de vorba? Depinde tot de dumneavoastra, cat de repede va miscati sa adunati actele. Oricum, pana la urma, cel putin o data tor trebuie sa ajungeti personal la banca, desi mai mult ca sigur trebuie sa mergeti de doua ori (depunere dosar si semnare cerere in original, apoi la semnare contract dupa aprobarea imprumutului), sau chiar de trei ori (inca o data la tragerea sumei - macar ca de fapt doar semnati sa va treaca suma in cont sau pe card).

Si acum, pe scurt. Credite rapide online:

Modalitati rapide de obtinere online a imprumuturilor bancare si nebancare
Cea mai rapida modalitate de depunere a cererii de credit este internetul - creditul online.

Din aceeasi categorie:

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank
Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit Cele mai interesante si mai avantajoase oferte ...

Promotie Raiffeisen la credite rapide
Bani cadou si extra-salarii pentru cei care primesc salariul la Raiffeisen si apeleaza la un imprumut rapid Flexicredit Credite rapid ...

Din alte categorii:

Cel mai bun credit Prima Casa 2019
In topul Cel mai bun credit Prima Casa, primele trei pozitii sunt ocupate, in ordine, de CEC Bank, Alpha Bank si Banca Romaneasca. Un top ciudat si un pi ...

Creditul Prima Ta Casa de la Raiffeisen Bank
Credite imobiliare acordate in cadrul programului guvernamental Prima Casa. Te gandesti sa te asezi la casa ta? Raiffeisen Bank te sustine! Daca nu ai in pr ...