Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide la Unicredit Tiriac

Credite rapide la Unicredit Tiriac

Se pregateste noua paleta de oferte si promotii de la Unicredit Tiriac - imprumuturi rapide de bani in conditii avantajoase

Deocamdata ofertele sunt cele standard:
-    Creditul pentru Orice
-    Descoperit de cont
-    Credite pentru refinantare
-    MasterCard
Unicredit Tiriac mi se pare in continuare o banca in plin proces de transformare. La un moment dat au inceput sa sparga sucursalele in versiuni pentru persoane fizice - separat de cele pentru firme, acum de o vreme observ ca din ce in ce mai multe companii mici cu vanzari online prefera sa isi tina contul la Unicredit Tiriac. Iar pentru clientii lor, aceasta este o treaba buna. Daca la o factura la utilitati mai peste tot se poate citi codul de bare, la plati de alt tip (o rezervare la hotel, un hosting la site..) ar trebui sa scriem ordine de plata. Ei bine, nu si la Unicredit Tiriac - e de ajuns sa mergi cu proforma la ghiseu, si cu banii, si in cateva minute ai plecat, treaba e gata.

Banca de mijlocul plutonului, dar veche si renumita, inseamna oferte bune

Dar ce se intampla la ei pe partea creditelor rapide (sume mici perioade scurte, fara explicarea destinatiei)? Deocamdata nu mare lucru, pentru ca nu vedem nicio promotie activa (cu exceptia reducerilor expuse la partenerii din tara cu cardul de credit MasterCard Premium). Analizand ofertele incheiate recent in sfera imprumuturilor de nevoi personale, gasim multe oferte interesante, si speram ca acestea vor reveni.
Spre exemplu, foarte multe promotii se bazau pe sistemul foloseste cardul de credit la cumparaturi si primestiun cadou garantat.
Sau Cumparaturile de sarbatori iti aduc premii. O alta promotie veche este cea prin care daca cupmeri un bilet de avion prin ei, ii aduci pe cei dragi mai aproape de tine. Apoi s-a trecut mai sus, la cumparaturile in rate prin credit de consum, la care de asemenea s-au asigurat cadourile.
Una dintre cele mai tari promotii din sistemul bancar a fost cea prin care era de ajuns sa intri intr-o sucursala, doar cu buletinul, pentru a solicita O SIMULARE DE CREDIT - o simpla verificare a eligibilitatii, fara nicio alta obligatie, si gata: aveai GARANTAT un cadou.
Iarasi o oferta foarte interesanta a fost campania YourBank2Go, in care la achizitionarea unui pachet bancar - cont + telefon sau tableta samsung (prin credit UCFin) puteai castiga una dintre cele 10 calatorii cu balonul !
Cea mai recent incheiata promotie a fost adresata familiei, punand la bataie bilete de avion BlueAir, bilete pe care le puteai folosi personal, sau le puteai da cuiva la alegere.

Si acum, pe scurt. Credite rapide la Unicredit Tiriac:

Banca de mijlocul plutonului, dar veche si renumita, inseamna oferte bune
Se pregateste noua paleta de oferte si promotii de la Unicredit Tiriac - imprumuturi rapide de bani in conditii avantajoase.

Din aceeasi categorie:

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...

Analiza credite rapide online
Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste ...

Din alte categorii:

Credit bancar pentru constructia locuintei
Construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor Unicredit Tiriac este alaturi de tine, punandu-ti la dispoz ...

Creditul Prima noastra casa de la CEC Bank
Fara comisioane din partea bancii. Perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare. Durata maxima de finantare de 30 de ani. Pot beneficia ...