Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide la banci

Credite rapide la banci

Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile

Cele mai rapide credite sunt in general acordate de catre bancile mai mici, aflate in plin proces de crestere pe piata prin atragere de clienti noi. Pentru a nu se descoperi prea mult prin acordarea de imprumuturi mari, ipotecare, se axeaza catre o aria mult mai vasta de clienti: cei care au nevoie rapida de bani pentru rezolvarea unor urgente sau satisfacerea unor simple nevoi personale.

Imprumuturile bancare cu acordare rapida se numara pe degete

Banca Transilvania are o mare gama de oferte pentrucredite rapide, dar cele mai multe se adreseaza IMM-urilor.
Dintre bancile mai mici de care vorbeam, se remarca cel mai clar OTP Bank - singura banca cu o promotie deschisa in primul trimestru pentru credite de nevoi personale cu acordare rapida.
Oferta promotionala de la OTP - o banca de 10, pentru creditul rapid de nevoi personale, se remarca prin trei aspecte:
In primul rand, este un credit cu aprobare ultra rapida.
In al doilea rand, nu exista comisioane nici pentru deschiderea contului, nici pentru analiza de dosar, si nici pentru administrare - practic tot ce ai de platit este dobanda.
In al treilea rand: dobanda promotionala - din 10 in zece luni ai dobanda cadou.
Si pentru ca a venit vorba de dobanda, incepe de la 11,33% DAE. In functie de profilul solicitantului si de istoricul de credit al acestuia, combinat cu suma solicitata si perioada (adica cu raportul dintre rata si venit) DAE poate creste, in functie de clasa de risc.
Dar la un credit rapid, pentru o suma mica si pe o perioada de pana la 5 ani, daca nu aveti probleme, cu certitudine Dobanda Anuala Efectiva la acest imprumut nu va depasi 11,5 - 12% - ceea ce este intr-adevar o oferta foarte buna, il declaram ca fiind unul dintre cele mai ieftine credite rapide pentru nevoi personale fara garantii.
OTP Bank creste si ne incanta cu promotii si oferte speciale, iar in anii ce vin ii vedem ca fiind primii care ne prezinta promotii solide, celelalte banci fiind mai mult in asteptarea rezultatelor anului trecut.
Pe langa oferta de credite rapide si de nevoi personale, OTP group este prezenta pe piata romaneasca cu multe alte oferte.

Si acum, pe scurt. Credite rapide la banci:

Imprumuturile bancare cu acordare rapida se numara pe degete
Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile.

Din aceeasi categorie:

Analiza credite rapide online
Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste ...

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank
Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit Cele mai interesante si mai avantajoase oferte ...

Din alte categorii:

Calculul conversiei creditelor in franci elvetieni
Dupa cum am scris si ieri, Volksbank - impreuna cu Banca Transilvania, vin cu o oferta foarte atractiva de rezolvare a problemelor celor cu credite ipotecar ...

Programul Prima Casa CEC Bank
La CEC BANK veti gasi cea mai avantajoasa oferta de credit Prima Casa, chiar daca procedurile sunt putin mai greoaie decat la alte banci comerciale. Aici ...