Credit counsel

Articole

Oferte

Card bancar cu buletinul

Card bancar cu buletinul Exista banci care faciliteaza credite rapide doar cu buletinul, in sisteme simple. Cum este posibil? Tehnic, bancile - ca si IFN-urile dealtfel, nu pot acorda un imprumut daca nu au siguranta ca isi vor putea recupera investitia.
Aceasta se poate realiza doar prin faptul ca solicitantul are venituri viitoare certe. Atunci cum se pot acorda asemenea credite, fara adeverinta de salariu si fara garantii? Pentru varianta in care preferati un IFN, va recomandam articolul credit doar cu buletinul - de pe site-ul partener imprumut-urgent[.]ro, unde veti gasi toate detaliile. Noi ne vom concentra in continuare pe carduri bancare.

Imprumuturile fara adeverinta s-au extins si in oferta bancilor

Simplu: institutiile financiare, nebancare sau chiar bancare, lucreaza pentru tine: se ocupa ele de obtinerea actelor. Spre exemplu, pentru a obtine un card de credit de la Credit Europe Bank este de ajuns sa depuneti o cerere, apoi reprezentantii bancii contacteaza angajatorul pentru a afla ce castiguri si vechime ai. O alta situatie este cea in care dati institutiei de la care cereti creditul doar cu buletinul un extras de cont - care se poate scoate foarte simplu si de acasa, daca aveti un cont de Internet Banking. Acolo se vede imediat ce fel de venituri obtineti.
Ce castigati obtinand un imprumut rapid doar cu buletinul? Dobanzi mari? Este posibil, la anumite IFN-uri care nu cer absolut niciun fel de acte - retineti aici creditele rapide fara acte de la Ferratum, imprumuturile in magazin fara adeverinta de salariu de la Credius cu aprobare in 60 de minute sau creditul pana la salariu Viva Credit. Ce mai obtineti insa? Banii imediat! Credius am spus, iti da banii intr-o ora - intri in magazin, alegi ce doresti sa cumperi (mobila, electrocasnice, electronice...), depui cererea la ghiseul din magazin, si intr-o ora maxim pleci cu cumparaturile acasa. Ferratum si mai simplu, stai comod acasa sau la birou, completezi rapid o cerere online, si atat! Dupa ce ti se aproba imprumutul mergi cu buletinul la orice ghiseu CEC Bank si iti ridici banii imprumutati.
Dar de ajuns cu IFN-urile, acum sa vedem ce fac bancile. Cum este posibil ca o banca sa iti dea un credit rapid doar cu buletinul? Pai am spus mai sus, exista mai multe variante. De pilda, poti solicita un credit direct la banca unde iti primesti salariul pe card. Acea banca nu mai are nevoie de nicio adeverinta de venit, stie deja cine esti si cat castigi. Sau, ca la Credit Europe Bank, scrii in cerere unde lucrezi, cat castigi, dai datele angajatorului, si verifica ei direct.
Mai sunt si creditele rapide garantate cu un depozit bancar. Chiar si la banca de stat CEC Bank se poate asa ceva !  Daca ai un depozit bancar pe un anumit termen, si iti trebuie bani urgent, stii bine ca daca il spargi pierzi dobanda. Atunci, chiar daca poate dai un leu in plus la dobanda, poti prefera sa obtii un credit rapid bancar garantat cu acel depozit.
Oricum, deja sunt multe banci care acorda rapid credite pentru nevoi personale cu minim de acte, uneori si in numai 24 de ore de la depunerea cererii!
Acum insa sa vedem ceva important: ce se intampla daca vrei un imprumut rapid doar cu buletinul, PENTRU CA DE FAPT NU AI NICIUN VENIT? Situatia, trebuie sa spunem constit, nu este foarte buna. Ca sa poti obtine chiar si un leu imprumut, trebuie sa ai un venit, orice fel, altfel cum vei pytea da banii inapoi? Totusi, exista anumite posibilitati. Aminteam mai sus de imprumuturile rapide doar cu buletinul de la Ferratum. Ce face acest IFN? La inceput iti da o suma foarte mica, maxim cateva sute de lei.
Daca iti platesti ratele la timp, complet, poti apoi sa ceri mai multi bani imprumut. Mai mult de atat, de la al doilea credit incolo poti solicita creditul si printr-un simplu SMS ! Asta este cel mai important de fapt pentru a obtine un imprumut: sa nu fi dat dovada de neseriozitate in trecut. Daca esti in Biroul de Credit, adica ai acut imprumuturi pe care nu le-ai achitat corect si la timp, nu iti va da nimeni vreun credit doar cu buletinul. Asa ca atentie mare: nu luati mai multi bani pe credit decat puteti da inapoi la timp, si u intarziati niciodata cu platile.

Si acum, pe scurt. Card bancar cu buletinul:

Imprumuturile fara adeverinta s-au extins si in oferta bancilor
Poti obtine rapid un card de credit fara adeverinta si fara garantii.

Din aceeasi categorie:

Cum obtii rapid un credit bancar
Modalitati practice de scurtare a perioadei de acordare a unui credit bancar: cum se poate obtine cel mai rapid Bancile romanesti au din ce in c ...

Analiza credite rapide online
Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste ...

Din alte categorii:

Calculul conversiei creditelor in franci elvetieni
Dupa cum am scris si ieri, Volksbank - impreuna cu Banca Transilvania, vin cu o oferta foarte atractiva de rezolvare a problemelor celor cu credite ipotecar ...

Creditul de nevoi personale ipotecar
Creditele de nevoi personale cu ipoteca sunt mult mai ieftine decat cele acordate fara garantii, iar riscurile - veti vedea, sunt aceleasi. De ...