Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide bancare versus nebancare

Credite rapide bancare versus nebancare

Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor

Cea mai rapida cale de a obtine un credit bancar este sa apelati la banca unde luati salariul, chiar daca nu are chiar cea mai buna dobanda - oricum vi se va face un discount.
Cea mai usoara cale de a obtine un imprumut rapid nebancar este sa va pregatiti de parca ati merge la o banca.
Majoritatea bancilor mici, in tentativa lor de a-si imbunatati pozitia pe piata si de a acapara clienti, au inceput sa se inspire din tehnicile IFN-urilor, axandu-se mai mult pe sintagma clasica si de succes: "Credite rapide". Vazandu-si amentintate pozitiile, acum si marile banci arunca pe piata oferte speciale de imprumuturi rapide, credit instant, ness, expresso sau altele de acest tip.
Adevarul este ca o banca va astepta sa se asigure ca sunteti solvabil inainte de a va da vreun leu. Fie va va cere tot noianul de acte, chiar daca se lauda cu proceduri simplificate, fie va sari peste (cel mult) fisa fiscala aferenta anului anterior, insa va face cercetari pe cont propriu.

Categoric cea mai clara, mai simpla si mai inteligibila comparatie intre ofertele bancare si imprumuturile nebancare

Orice ar fi, totul dureaza. Cu exceptia unei situatii: cand luati salariul la respectiva banca (de preferat de ceva mai multa vreme). Astfel, banca nu mai are nevoie de multe hartii, stiind exact cat castigati, in ce ritm, cat de serios este angajatorul. Oricum insa, tot va trebui sa aduceti o adeverinta de salariu. De ce? Ca sa se vada cat din acel venit este pe contract, si cat la negru. Si iata ca acest credit rapid nu mai este foarte rapid decat daca va miscati repede. Exista banci care afirma ca aproba sau chiar ca finanteaza in maxim 24 de ore de la completarea dosarului.
In cealalta parte, sunt IFN-urile, senzationalele lor imprumuturi rapide de bani. Majoritatea IFN spun ca nu le trebuie foarte multe acte, dar adevarul este ca aproape niciuna nu da vreun ban fara o adeverinta de salariu. Asa ca daca aveti nevoie rapida de bani, si cautati un credit la banca - mergeti mai bine acolo unde va intra salariul. Daca nu aveti asa ceva, sau situatia arata rau in acte, si vreti sa incercati la IFN - pregatiti-va din start cu adevrinta de salariu, dovezi de venit, extrase de cont.. orice gasiti.
Un alt criteriu, daca cele de mai sus nu se aplica, este cel al amabilitatii personalului (din filiala sau de la telefon). Un functionar de banca amabil, un consultant de credite serviabil si atent, in zilele noastre rareori au in spate un birou de risc care sta o saptamana sa citeasca 2 foi, sau un director de agentie care lipseste cate 2-3 zile fara sa lase drept de semnatura adjunctului in cazul creditelor rapide macar.

Si acum, pe scurt. Credite rapide bancare versus nebancare:

Categoric cea mai clara, mai simpla si mai inteligibila comparatie intre ofertele bancare si imprumuturile nebancare
Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide la BT
Credit bancar din surse BERD, cu acordare rapida si set simplificat de conditii pentru acordare, cu posibilitatea de aplicatie online, sau direct la oricare ...

Credite nevoi personale fara ipoteca
Acordare mult mai rapida in varianta fara ipoteca si garantii, dar pentru sume mult mai mici si mai ales la dobanzi aproape duble Creditele rapi ...

Din alte categorii:

Calculul conversiei creditelor in franci elvetieni
Dupa cum am scris si ieri, Volksbank - impreuna cu Banca Transilvania, vin cu o oferta foarte atractiva de rezolvare a problemelor celor cu credite ipotecar ...

Creditul Prima noastra casa de la CEC Bank
Fara comisioane din partea bancii. Perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare. Durata maxima de finantare de 30 de ani. Pot beneficia ...