Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide bancare versus nebancare

Credite rapide bancare versus nebancare

Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor

Cea mai rapida cale de a obtine un credit bancar este sa apelati la banca unde luati salariul, chiar daca nu are chiar cea mai buna dobanda - oricum vi se va face un discount.
Cea mai usoara cale de a obtine un imprumut rapid nebancar este sa va pregatiti de parca ati merge la o banca.
Majoritatea bancilor mici, in tentativa lor de a-si imbunatati pozitia pe piata si de a acapara clienti, au inceput sa se inspire din tehnicile IFN-urilor, axandu-se mai mult pe sintagma clasica si de succes: "Credite rapide". Vazandu-si amentintate pozitiile, acum si marile banci arunca pe piata oferte speciale de imprumuturi rapide, credit instant, ness, expresso sau altele de acest tip.
Adevarul este ca o banca va astepta sa se asigure ca sunteti solvabil inainte de a va da vreun leu. Fie va va cere tot noianul de acte, chiar daca se lauda cu proceduri simplificate, fie va sari peste (cel mult) fisa fiscala aferenta anului anterior, insa va face cercetari pe cont propriu.

Categoric cea mai clara, mai simpla si mai inteligibila comparatie intre ofertele bancare si imprumuturile nebancare

Orice ar fi, totul dureaza. Cu exceptia unei situatii: cand luati salariul la respectiva banca (de preferat de ceva mai multa vreme). Astfel, banca nu mai are nevoie de multe hartii, stiind exact cat castigati, in ce ritm, cat de serios este angajatorul. Oricum insa, tot va trebui sa aduceti o adeverinta de salariu. De ce? Ca sa se vada cat din acel venit este pe contract, si cat la negru. Si iata ca acest credit rapid nu mai este foarte rapid decat daca va miscati repede. Exista banci care afirma ca aproba sau chiar ca finanteaza in maxim 24 de ore de la completarea dosarului.
In cealalta parte, sunt IFN-urile, senzationalele lor imprumuturi rapide de bani. Majoritatea IFN spun ca nu le trebuie foarte multe acte, dar adevarul este ca aproape niciuna nu da vreun ban fara o adeverinta de salariu. Asa ca daca aveti nevoie rapida de bani, si cautati un credit la banca - mergeti mai bine acolo unde va intra salariul. Daca nu aveti asa ceva, sau situatia arata rau in acte, si vreti sa incercati la IFN - pregatiti-va din start cu adevrinta de salariu, dovezi de venit, extrase de cont.. orice gasiti.
Un alt criteriu, daca cele de mai sus nu se aplica, este cel al amabilitatii personalului (din filiala sau de la telefon). Un functionar de banca amabil, un consultant de credite serviabil si atent, in zilele noastre rareori au in spate un birou de risc care sta o saptamana sa citeasca 2 foi, sau un director de agentie care lipseste cate 2-3 zile fara sa lase drept de semnatura adjunctului in cazul creditelor rapide macar.

Si acum, pe scurt. Credite rapide bancare versus nebancare:

Categoric cea mai clara, mai simpla si mai inteligibila comparatie intre ofertele bancare si imprumuturile nebancare
Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor.

Din aceeasi categorie:

Imprumuturi rapide la Bancpost
Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate Bancpost pr ...

Promotie Raiffeisen la credite rapide
Bani cadou si extra-salarii pentru cei care primesc salariul la Raiffeisen si apeleaza la un imprumut rapid Flexicredit Credite rapid ...

Din alte categorii:

Creditul Alpha Housing de la Alpha Bank
Creditele Alpha Housing iti ofera posibilitatea de a alege sa: cumperi/schimbi sau construiesti o locuinta, o casa de vacanta sau achizitionezi un teren; re ...

Programul Prima Casa CEC Bank
La CEC BANK veti gasi cea mai avantajoasa oferta de credit Prima Casa, chiar daca procedurile sunt putin mai greoaie decat la alte banci comerciale. Aici ...