Credit counsel

Articole

Oferte

Cum obtii rapid un credit bancar

Cum obtii rapid un credit bancar

Modalitati practice de scurtare a perioadei de acordare a unui credit bancar: cum se poate obtine cel mai rapid

Bancile romanesti au din ce in ce mai multe promotii pe segmentul creditelor rapide - cele mai multe fiind credite pentru nevoi personale fara ipoteca.
Doresti rapid o suma de bani, in conditii de siguranta si de cost redus (prin comparatie cu IFN) - apeleaza la o banca. La ce banca? De principiu la cele mai mici (Garanti, Otp, Alpha...).
Durata obisnuita de obtinere a unui asemenea credit "rapid" este in general de o saptamana, de la primul contact si pana la primirea banilor.
Cum se poate reduce perioada de acordare a creditului? Vedeti mai jos:
In primul rand, nu incercati sa cautati credite bancare fara acte. Daca nu depuneti garantii sau ipoteca, este clar ca trebuie sa faceti dovada unor venituri suficiente, de preferat salariu, cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Degeaba alergi mult dupa oferte, daca nu stii bine ce ai de facut, tot vei pierde timp

Atentie: chiar daca in general rata maxima la un credit de nevoi personale variaza intre 33 si 50% din veniturile nete totale dovedibile, pentru a fi siguri ca nu inampinati dificultati sau amanari prin solicitare de acte suplimentare, mai bine alegeti un credit (definit prin suma si perioada de rambursare) la care rata sa nu depaseasca 25% din venitul net. Atentie din nou: daca aveti si alte credite, luati-le in calcul, astfel incat totalul ratelor (la creditele vechi plus la cel pe care il doriti acum) sa nu depaseasca acest prag.
Ce se intampla daca aveti insa nevoie de o suma mai mare decat cea pe care o puteti obtine astfel? Nu este deloc o problema, puteti obtine credite mai mari, dar nu la fel de rapid. Aici discutam insa de credite rapide bancare, asa ca vom continua cu modalitati si sfaturi de a scurta perioada de acordarea imprumutului.
Spuneam mai sus ca cel mai important este sa alegeti produsul care nu poate fi refuzat, respectiv un credit in suma si pe o perioada care sa duca la o rata lunara care sa nu fie mai mare de 25% din cat castigati net. Cum puteti face asta, fara sa pierdeti timp? Este simplu: toate bancile care acorda credite rapide au pe site un simulator de credite: introduceti suma dorita, perioada de rambursare, si va gereneaza ca rezultat rata lunara. Umbland la datele de intrare obtineti valoarea corecta.
Pregatiti-va toate actele, cu cat mai multe cu atat mai bine, indiferent de cat de putine acte spune banca in reclama ca solicita: buletinul / cartea de identitate, copie xerox (sa aveti cateva exemplare), dar neaparat si originalul; cartea de munca (pentru cine mai are.. legislatia nu mai impune carnetul clasic); fisa fiscala pe anul precedent (se obtine de la contabilitatea firmei unde lucrati); adeverinta de salariu / adeverinta de venit. Inca o data va solicit atentie: chiar daca o sa va spuna printre dinti cate ceva contabila sau doamna de la personal, mai bineii cereti 5-6 adeverinte, si nu pe formatul lor: fiecare banca are formularul propriu de adeverinta, ba de multe ori cate un formular separat pentru adeverinta de salariu si pentru adeverinta de venit (in caz ca aveti venituri si din alte surse decat salariul). Daca tot bateti drumul la Personal, sau la contabila, sau la sef.. cine s-o ocupa, mai bine scoateti formularele de adeverinta de la 5-6 banci, sa fie acolo in mapa.
Exista si credite care se acorda fara acte multe, fara adeverinta de venit, fara garantii... dar, si acum ochii mari: existam, dar nu la banci, si mai ales, nu rapid!
Pregatiti-va bine, nu fortati limitele ofertelor, nici ca suma ceruta, nici ca acte cerute, si veti scurta zile bune din perioada de acordare a imprumutului.

Si acum, pe scurt. Cum obtii rapid un credit bancar:

Degeaba alergi mult dupa oferte, daca nu stii bine ce ai de facut, tot vei pierde timp
Modalitati practice de scurtare a perioadei de acordare a unui credit bancar: cum se poate obtine cel mai rapid.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide la banci
Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile Cele mai rapide credite sunt in general acor ...

Creditul rapid bancar cu un singur act
Acesta este cel mai simplu si mai usor de obtinut credit bancar - acordare rapida ca la un IFN, costuri si conditii de rambursare ca la banca. Combinatia pe ...

Din alte categorii:

Creditul refinantare ipotecara BCR
Creditul bancar CASA MEA pentru refinantarea creditelor ipotecare sau imobiliare de la alte banci BCR iti pune la dispozitie posibilitatea de a- ...

Banci importante fara Prima Casa
Dintre bancile importante doar cateva nu sunt inscrise in programul de credite ipotecare Prima casa Anii acestia se schimba regulile in programu ...