Credit counsel

Articole

Oferte

Credite bancare rapide - nevoi personale

Credite bancare rapide - nevoi personale

Credite bancare rapide nevoi personale pentru persoane fizice

Am adunat toate informatiile necesare pentru a putea face o comparatie: unde se poate obtine cel mai avantajos si mai rapid credit bancar pentru nevoi personale. Rezultatul este: fiecare banca in parte are oferte speciale si promotii, si conditii diferite, care pot face ca produsul lor sa fie cel mai bun pentru un anume solicitant, dar cel mai prost pentru un altul.
Unde este cel mai bine sa cereti un asemenea imprumut de bani?  Am luat date de la bancile mari: %diversbcr%BCR (vezi promotie), BRD, Bancpost, Raiffeisen, Banca Transilvania, CEC, ING, Unicredit Tiriac, Volksbank, AlphaBank, Garanti Bank, Credit Europe Bank, dar si de la cateva IFN-uri.

La cate elemente trebuie analizate in paralel, comparatia ofertelor de imprumut este cu adevarat dificila

Toate bancile promoveaza asemenea oferte, toate bancile afirma ca la ele creditul este cel mai rapid, sau cel mai ieftin. Intr-adevar, toate au oferte bune, in anumite conditii.
La CEC de pilda e foarte buna limita de varsta, acceptandu-se credte si pentru cei de 18 ani, si pentru cei care sar de 70.
La FRFS de pilda (IFN), limita de varsta pentru acordarea unui imprumut este de 26 ani (pentru comparatie).
BCR are sedii peste tot, aproape la fel si BRD, astfel incat este foarte usor sa apelezi la ei.
Banca Transilvania se axeaza mai mult pe serviciile pentru IMM-uri, dar nu pot face asta in detrimentul persoanelor fizice, deci tin si aici produse bune.
Credit Europe Bank crediteaza masiv prin cardurile sale, Garanti are conditii mai bune decat la propriul IFN. ING sunt seriosi ca de obicei (nu ca ceilalti nu ar fi, e vorba mai mult de o prezenta mai putin flu-flu in media - vezi zana de la BT...).
Unicredit Tiriac e intre promotii, au avut unele foarte bune anul trecut, si sigur vor veni cu altele noi. Bancpost devine o banca de interes, cu inovatii neasteptate.
Acum insa toata lumea asteapta sa se termine mahmureala de dupa sarbatori si iatna asta un pic tarzie, dar mai ales intrarea in vigoare a bugetului si intelegerile cu FMI. E si an electoral, deci e de asteptat sa se aruce bani pe piata, astfel va creste consumul, iar bancile vor sari sa profite - crescandu-l.
Mai vine insa si mult trambuitata masura de injumatatire a ratelor. Analistii afirma ca cei mai avantajati vor fi cei cuimprumuturi de bani pe perioade scurte - cei la care principalul reprezinta o mare parte din rata platita - adica tocmai cei cu credite de consum pentru de nevoi personale. Sa fie asta un semn ca trebuie sa mergem repede la orice banca, sa luam bani? Eu nu as face asta, mai ales ca masura asta cu injumatatirea ratelorare foarte multe elemente necunoscute.

Si acum, pe scurt. Credite bancare rapide - nevoi personale:

La cate elemente trebuie analizate in paralel, comparatia ofertelor de imprumut este cu adevarat dificila
Credite bancare rapide de nevoi personale pentru persoane fizice.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide la banci
Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile Cele mai rapide credite sunt in general acor ...

Credite rapide bancare versus nebancare
Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor Cea mai rapida cale de a obtine un credit ban ...

Din alte categorii:

Creditul Prima noastra casa de la CEC Bank
Fara comisioane din partea bancii. Perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare. Durata maxima de finantare de 30 de ani. Pot beneficia ...

Creditul Prima Casa de la BRD
Prima casa nu se uita niciodata! Creditul ipotecar Prima Casa iti ofera posibilitatea de a cumpara prin programul Prima Casa, fie o locuinta finalizata, fie ...